Prodej rodinného domu, Krupka - Horní Krupka, 243 m2

Horní Krupka


5 990 000 Kč
HYPOTÉKA od 28 547 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Krupce

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exklusivně nabízím samostatně stojící rodinný dům na parcele 257 m², v části obce Horní Krupka. Nemovitost je výjimečná svou polohou. Jedná se naprostou samotu umístěnou v lese a v kopci v 582 m. n. m. Nejbližší stavby jsou vzdáleny 300 m. Nemovitost je koncipována za účelem stálého bydlení nebo rekreace.

Přístup k nemovitosti : k objektu vede kvalitní asfaltová silnice 3. třídy. Od silnice je objekt vzdálen cca 100 metrů, a to po nezpevněné lesní komunikaci (typ dle KN: ostatní komunikace). Za mokra nebo za sněhu je příjezd pro běžná vozidla komplikovaný nebo nemožný. Pro usnadnění je proto doporučeno využívat vozidla s pohonem 4x4.

Technický stav: jedná se prakticky o rekonstrukci na místě bývalé staré stavby rekreační chalupy, jejíž část byla při renovaci stržena. Objekt byl následně dostavěn z cihel Porfix Premium a ve spodních partiích jsou svislé konstrukce z pálených cihel a kamene. Práce proběhly od 2021 do 2023. Objekt je v dnešním stavu obyvatelný, připojen k elektřině, vodě, kanalizaci a kamerovému systému na PCO a přes aplikaci do MT. Dům je vytápěn kotlem na pevná paliva (automatizovaný proces měření a regulace do app i vzdálenou správou) a kotlem elektrickým (lze volit způsob otopu). Teplou vodu zajišťuje kombinovaný bojler 140 l. Střecha je sedlová se skládanou odolnou švýcarskou krytinou Cembrit. Okna jsou Euro (dvojsklo).

Interiér: 3 patrový dům rozdělím takto :
Suterén – kotelna, letní kuchyně s vinárnou a toaletou, hala, sklep, schodiště, celkem 82 m².
Přízemí – hl. obytný prostor s kuchyní, chodba, schodiště, koupelna, šatna, celkem 82 m².
Patro – 3 pokoje, koupelna, chodba, schodiště, celkem 80 m².
Všechny obytné místnosti jsou situovány k jihu. Všechna schodiště a chodby k severu.

Dodatečné investice: v tomto stavu je třeba kuchyni doplnit kuchyňskou linkou a v patře je prostor pro zřízení druhé koupelny. Nemovitost není vybavena nábytkem.

Venkovní úpravy: prostor kolem domu je očištěn od zbytků hrubé stavby. Na vlastním pozemku si může nový vlastník zřídit jižní terasu, přístupnou z letní kuchyně v suterénu. Zahradní estetické úpravy a výsadba nebyly provedeny.
Další info viz makléř uvedený v kontaktu.

U rekreační stavby není vyžadován PENB.

Cena
5 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Horní Krupka
ID
00001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
243 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
152 m2
Plocha nemovitosti
257 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Milan Gavenčiak

Milan Gavenčiak

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krupce.

Podobné nabídky