Prodej bytu 3+kk, Bradlec, K Oboře, 81 m2

K Oboře, Bradlec


8 415 000 Kč
HYPOTÉKA od 40 103 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Bradlci

Popis

Hledáte moderní bydlení v atraktivní lokalitě blízko Mladé Boleslavi? Máme pro vás výjimečnou nabídku, kterou si zamilujete!

V prodeji jsou dva byty 3+kk a jeden 4+kk v nově připravovaném projektu rodinného domu v žádané lokalitě Bradlec. Tato oblast je snadno dostupná z Mladé Boleslavi jak autem, tak MHD a nabízí klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v pěší vzdálenosti. Najdete zde sportovní areál, obchod, mateřskou i základní školu Montessori, 2 restaurace, zatopený lom a oboru - ideální pro aktivní trávení volného času.

Nabídka bytů, cena vč. provize a právního servisu:
* 3+kk (81 m²) v 1. NP s terasou (14,5 m²) a zahradou (230 m²) – 8.415.000 Kč
* 3+kk (81 m²) v 1. NP s terasou (14,5 m²) a zahradou (230 m²) – 8.415.000 Kč
* 4+kk (120 m²) ve 2. NP se 3 terasami (celkem 80 m²) – 12.597.000 Kč

Každý byt disponuje 2 parkovacími stáními na pozemku. Dům splňuje všechny moderní standardy, včetně architektonického řešení, funkčnosti a energetické účinnosti. Vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo vzduch-voda napojené na teplovodní podlahové topení, přičemž i ohřev teplé užitkové vody je řešen stejným způsobem.

Byty jsou nabízeny ve standardu „White walls“, což znamená, že nejsou dokončeny podlahy, vnitřní dveře, obklady ani sanitární zařízení. To poskytuje novým majitelům možnost zařídit si interiér podle vlastního vkusu a preferencí. Součástí dodávky budou také venkovní zpevněné plochy, terénní úpravy a oplocení.

Výhody projektu:
* Klidná lokalita: Obklopeni zelení, s rychlou dostupností do Mladé Boleslavi.
* Široké možnosti vyžití: Sportovní areál, nákupní možnosti, školy a přírodní krásy v dosahu.
* Moderní technologie: Energeticky úsporné bydlení díky tepelnému čerpadlu a podlahovému topení.
* Flexibilní dokončení: Upravte si interiér přesně podle svého gusta.

Výstavba bude zahájena koncem roku 2024. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Nákup bytu lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme.

**Splňte si svůj sen o moderním bydlení v Bradleci – kontaktujte nás ještě dnes!**

Looking for modern living in an attractive location near Mladá Boleslav? We have an exceptional offer that you'll love!

For sale are two 3-room apartments plus kitchen and one 4-room apartment plus kitchen in a newly planned family house project in very popular location of Bradlec. This area is easily accessible from Mladá Boleslav by car and public transport and offers peaceful living with all amenities within walking distance. Here, you'll find a sports centre, a grocery store, Montessori kindergarten and elementary school, restaurant, a flooded quarry, and a forest park – ideal for active leisure time.

Apartment Offer, price incl. agency fee and legal services:
* 3-room plus kitchen (81 m²) on the ground floor with a terrace (14.5 m²) and a garden (230 m²) – 8,415,000 CZK
* 3-room plus kitchen (81 m²) on the ground floor with a terrace (14.5 m²) and a garden (230 m²) – 8,415,000 CZK
* 4-room plus kitchen (120 m²) on the 1st floor with three terraces (total 80 m²) – 12,597,000 CZK

Each apartment comes with 2 parking spaces on the property. The house meets all modern standards, including architectural design, functionality, and energy efficiency. Heating is provided by an air-to-water heat pump connected to underfloor heating, which also ensures hot water supply.

The apartments are offered in the "White walls" standard, which means that the floors, interior doors, tiles, and sanitary facilities are not finished. This allows new owners to design the interior according to their own preferences. The delivery will also include outdoor paved areas, landscaping, and fencing.

Construction will begin at the end of this year. For more information, do not hesitate to contact us. The purchase of the apartment can be financed through a mortgage loan, which we will help you arrange.

Fulfill your dream of modern living in Bradlec – contact us today!

Cena
8 415 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
K Oboře, Bradlec
ID
17062024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
81 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

PROFI realitka, s. r. o.

PROFI realitka, s. r. o.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Bradlci.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky