Pronájem kanceláře, Česká Lípa, Újezd, 18 m2

Újezd, Česká Lípa


2 700 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)


Regionální dodavatelé v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Zprostředkuji Vám pronájem 2 kanceláří, každá 18 m² v centru České Lípy, ulice Újezd, v areálu SČVK. Budova byla revitalizována v minulém roce, je přízemní a je u ní možnost parkování. V budově jsou k pronájmu 2 stejné kanceláře a k dispozici je společná kuchyňka a sociální zařízení.
Na podlahách je PVC, vytápění je plynovým kotlem. V objektu je instalován zabezpečovací systém, kamery (na chodbách) a internet. Možnost pronájmu školící místnosti pro 30 lidí.
Majitel objektu požaduje vratnou jistotu ve výši jednoho nájmu, provize za zprostředkování je ve výši jednoho nájmu. Pronajímatel není plátce DPH, měsíční nájem za 1 kancelář je 2.700 Kč plus zálohy na energie - plyn 600, elektřina 400, voda 100, internet 200 = celkem 1.300 Kč/měs. 1 parkovací místo 500 Kč/měs. K dispozici ihned.
Z důvodu nepředložení platného PENB ze strany majitele před zadáním do inzerce, je tato nemovitost v souladu s platným zákonem dočasně do jeho předložení zařazena do energetické třídy G.

Cena
2 700 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Újezd, Česká Lípa
ID
16052024
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
18 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

PROFI realitka, s. r. o.

PROFI realitka, s. r. o.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v České Lípě.

Podobné nabídky