Prodej pozemku, Psáry - Dolní Jirčany, 1260 m2

Psáry, Dolní Jirčany


8 100 000 Kč
HYPOTÉKA od 38 602 Kč /měs.

(kompletní cena včetně provize a právního servisu / k jednání)


Regionální dodavatelé v Psárech

Popis

Exkluzivně zprostředkuji prodej stavebního pozemku v centru obce Psáry - Dolní Jirčany o celkové výměře 1260 m².
Na pozemek je přivedena přípojka pitné vody a elektřiny, v komunikaci vzdálené 100 m je i plynové potrubí a obecní kanalizace, u kanalizace je v obci nyní naplněna kapacita pro napojení, lze řešit jímkou.
Základní regulace: určeno pro bydlení městského typu, bydlení v rodinných domech s nejvýše 2 byty, IPP (index podlažních ploch) maximálně 0,3 a koeficient zastavění pozemku do 0,3 maximálně však 300 m². Nově navržené rodinné domy mohou být maximálně dvojpodlažní (1 - 2 podlaží) s možností využití podkroví nebo s technickým podlažím či podsklepené, střecha sklonitá sedlová, valbová, polovalbová se sklonem min. 30° a do 45° a maximální výškou stavby 8 m nad terénem. Parkování - garážování je povinné na pozemku nebo v obytném objektu a pod ním, stupeň motorizace 1:2,5. Povinností u nové stavby je likvidace dešťových vod ze zpevněných ploch zasakovací jímkou 0,8 m3 na každých 10 m² zpevněné plochy a střech. Pozemek je rovinatý s jižní orientací přímo v centru obce za kostelem Sv. Václava, V bezprostřední blízkosti je veškerá občanská vybavenost: samoobsluha, restaurace, nová ZŠ Amos, MŠ státní i Montessori školka, restaurace atd., zastávka MHD bus metro C Budějovická. Na pozemku se nachází velká stodola určená k demolici nebo částečnému využití např. stěn či materiálu. Hezký výhled, klidná lokalita mezi původní zástavbou. Součástí nabídky je kompletní právní servis, včetně provize a bezpečné úschovy kupní ceny, i bezplatné zprostředkování financování skrze prověřené hypoteční poradce.

Cena
8 100 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
kompletní cena včetně provize a právního servisu / k jednání
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Psáry, Dolní Jirčany
ID
5
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1260 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Silvie Stoupalová

Silvie Stoupalová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Psárech.

Podobné nabídky