Prodej rodinného domu, Unhošť, 180 m2 (ID: 1519820)

Unhošť, okres Kladno


13 825 000 Kč
HYPOTÉKA od 65 886 Kč /měs.

(13.825.000,- Kč bez DPH)


Regionální dodavatelé v Unhošti

Popis

POSLEDNÍ DVA DOMY K PRODEJI !!!

Nabízíme bydlení ve čtyřech moderních dvojdomech s již kompletně hotovou, osázenou zahradou a možností bazénu za příplatek. Vybudovali jsme vám domov na pokraji krásných křivoklátských lesů a zároveň bezproblémovou dopravní dostupností do Prahy a okolních měst.

Všechny čtyři dvojdomy, tedy osm obytných jednotek je dispozičně stejně řešených. Mírně se liší pouze rozloha jejich zahrady s cenou již od 13.825.000,- Kč bez DPH.

Na možnost umístění bazénu jsou však všechny zahrady dostatečně velké.

Jedná se o přízemní domy s plochou střechou. Obvodové zdi domů jsou zhotoveny z pálených cihel, jejichž výhodou je, že v létě chladí a v zimě naopak hřejí. Fasáda je v bílé omítce opatřená v ustoupeních dřevěným roštem a plochá střecha je doplněná markýzou.

Dispozice obytného prostoru je 4+kk, garáž + parkovací stání

Do domu lze vstoupit buď hlavními vchodovými dveřmi, nebo rovnou z garáže přes technickou místnost se sprchovým koutem a plnoautomatickým plynovým kotlem, který zajišťuje nejen zdroj tepla pro vytápění, ale i ohřev vody.

Předsíň ústí do chodby, odkud jsou přístupné 2 pokoje a hlavní ložnice - každá z těchto místností má vlastní koupelnu. Samostatné WC je pak přístupné z chodby.

Z čela chodby se dostanete do obývacího pokoje, jehož součástí je kuchyňský kout se spíží. Interiér místností je dostatečně prosvětlený, což zajišťují vysoké stropy(2,9m) s velkoplošnými okny a dveřmi.

Obytná část je napojena na dřevěnou terasu se zahradou, kam díky francouzským oknům projdete z každého pokoje.

Zdrojem pitné vody je veřejný vodovod. Pro využití přírodních zdrojů bude dešťová voda přednostně využita pro zálivku dle IGP.

Místo nabízí spoustu možností kam vyrazit na výlet či za sportem. Domy se nacházejí u samotného okraje křivoklátských lesů a chráněné krajinné oblasti Povodí Kačáku, samotnou oblastí prochází cykloturistická stezka a golfový Areál Botanika je téměř za rohem.

Zároveň je však Praha a všechny její výhody na dosah ruky. Za 20.min se autem po rychlostní silnici R6 dostanete na pražský Zličín, kde jsou obchody všeho druhu. Na Zličín také míří přímá autobusová doprava.

V Unhošti se nachází veškerá občanská vybavenost a je zde i jak klasická mateřská a základní škola, tak i soukromá mateřská a základní škola pro děti s potřebou speciální péče.

Cena
13 825 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
13.825.000,- Kč bez DPH
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Unhošť, okres Kladno
ID
1379
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
180 m2
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Charles Development s.r.o.

Charles Development s.r.o.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Unhošti.

Podobné nabídky