Prodej bytu 2+kk, Hostivice, Čsl. armády, 51 m2

Čsl. armády, Hostivice


5 800 000 Kč
HYPOTÉKA od 27 641 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hostivici

Popis

Nabízíme na prodej byt 2+kk, ve vyhledávané lokalitě, v samotném centru Hostivic, Praha - západ. Byt s podlahovou plochou 51,36 m² se nachází ve 3.NP čtyřpodlažního bytového domu z roku 2021 a skládá se z následujících částí: zádveří 5,10 m², koupelna 4,59 m², obývací pokoj s kuchyňským koutem 20,83 m² a pokoje 20,84 m².

V koupelně je sprchový kout a WC. V zádveří je připravený prostor na vestavěnou skříň a je zde umístěn bojler na ohřev teplé vody a připojení pračky.

Na podlahách v zádveří a koupelně je dlažba, v pokojích je plovoucí laminátová podlaha.

V obou pokojích jsou klimatizační jednotky, kterými lze jak chladit, tak i topit.

U domu je parkoviště na kterém lze parkovat.

Jedná se o atraktivní rezidenční lokalitu s dobrou dostupností do Prahy. Autobusová zastávka se nachází přímo u domu a za 6 min jste autobusem na metru B – Zličín. Přímé spojení do Prahy a okolních obcí nabízí také vlaková zastávka Hostivice.

V okolí je dostatek možností sportovního a rekreačního vyžití, kousek od domu se lze napojit na cyklostezku vedoucí do Prahy, v docházkové vzdálenosti je také chráněná přírodní památka Hostivické rybníky.

Plná občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti v centrální části obce Hostivice.

Byt je momentálně pronajatý slušným a platícím nájemcům, takže lze nemovitost koupit jako investiční, nebo může být při předání prázdná a připravena k okamžitému bydlení.

Cena
5 800 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Čsl. armády, Hostivice
ID
1110907
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
51 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Charles Development s.r.o.

Charles Development s.r.o.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Hostivici.

Podobné nabídky