Prodej rodinného domu, Praha - Klánovice, Slavětínská, 550 m2

Slavětínská, Praha 9 - Klánovice


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Máme pro vás jedinečnou příležitost získat do vlastnictví historickou vilu v prestižní lokalitě v Praze 9 - Klánovicích.

Tuto dvoupatrovou vilu s impozantní užitnou plochou přesahující 500 m², na pozemku o velikosti 1520 m², umístěnou v žádané čtvrti Klánovic, vám s radostí představíme.

Tato nemovitost nejen nabízí skvělé investiční možnosti, ale také má potenciál být proměněna na luxusní bytové jednotky či se stát základem pro nový, inovativní developerský projekt díky své výhodné poloze a územnímu plánu.

Vila disponuje kompletním napojením na veškeré inženýrské sítě včetně kanalizace a obecního vodovodu, vytápěn centrálním plynovým kondenzačním kotlem.

Klánovice, obklopené malebnými lesy s bohatou sítí cyklistických a pěších tras, představují prestižní rezidenční lokalitu. Veškerá občanská vybavenost jako školy, školky, restaurace, či sportoviště je dostupná jen krátkou jízdou autem.

Díky vynikající dopravní dostupnosti zde naleznete pohodlné spojení do centra Prahy. Stanice metra Černý Most je dostupná autem cca 20 minut, zatímco autobusová doprava vám nabídne spojení každých 30 minut. Centrum města pak můžete dosáhnout hromadnou dopravou během 30 minut.

Nechte se okouzlit touto zajímavou nabídkou a využijte příležitosti osobní prohlídky této jedinečné nemovitosti. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Slavětínská, Praha 9 - Klánovice
ID
00026
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
550 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
493 m2
Plocha nemovitosti
1520 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vladimíra Brožovská

Vladimíra Brožovská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky