Prodej pozemku, Český Těšín - Dolní Žukov, 3760 m2

Český Těšín, Dolní Žukov


3 999 999 Kč
HYPOTÉKA od 19 063 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Českém Těšíně

Popis

Naše společnost ve výhradním zastoupení majitele nabízí stavební pozemek o celkové výměře 3760 m². Stavební pozemek se nachází v části Českého Těšína – Dolní Žukov a lze jej zakoupit v celku, a nebo rozdělit na dvě stavební parcely.
Aktuálně je v rámci pozemku schváleno stavební povolení na výstavbu krásného rodinného domu, včetně všech přípojek, které se nachází na hranici pozemku. Pro lepší představu doporučujeme osobní prohlídku pozemku, který je přístupný z vedlejší obecní komunikace s blízkým napojením na přivaděč dálnice D48.

V okolí pozemku se nachází klidná čtvrť s rodinnými domy vyšší kategorie. Přibližně 2 min. je v dosahu státní mateřská škola, cca 3 min. se nachází supermarket Lidl. Do centra Českého Těšína je to přibližně 5 min. a máte-li rádi golf, tak cca 7 min. se nachází golfové hřiště Ropice.

Pro detailnější informace nás neváhejte kontaktovat.

Cena
3 999 999 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Český Těšín, Dolní Žukov
ID
1
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
3760 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Makak Reality

Makak Reality

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Českém Těšíně.

Podobné nabídky