Prodej rodinného domu, Prostějov - Domamyslice, Karafiátová, 250 m2 (ID: 1520849)

Karafiátová, Prostějov - Domamyslice


7 200 000 Kč
HYPOTÉKA od 34 313 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Prostějově

Popis

Nabízíme k prodeji řadový dvoupodlažní rodinný dům 5+1 v klidné a lukrativní městské části na ulici Karafiátová, Prostějov – Domamyslice.
Dům je prostorný a dispozičně řešen takto v přízemí se nachází garáž, vstupní chodba se schodištěm, prádelna a toaleta. Dále zde máme technickou místnost se sprchovým koutem, letní kuchyně a z ní vstup na terasu i zahradu.
1NP se nachází prostorný obývací pokoj s krbem a posezení u něj, pak také s jídelnou a lodžií, kuchyně a špajz, toaleta u schodiště.
2NP se nachází koupelna s vanou i sprchovým koutem, toaleta, pak jsou zde tři samostatné pokoje a jeden z pokojů má vstup na lodžii.
Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě: elektřina 230/400 V, veřejný vodovod, plyn, kanalizace. Vytápění řešeno plynovým kotel, zrovna tak ohřev vody je v technické místnosti v přízemí. Nemovitost je v původním, ale v udržovaném stavu, proběhla výměna některých oken.
Na pozemku za domem je zahrada a na ní se nachází částečně podsklepený zahradní domek s udírnou, bazénem, studna.
Veškerá občanská vybavenost v těsné blízkosti jako obchod, pošta, škola, školka, nedaleko Aquapark. Opačným směrem se dostanete k Plumlovské přehradě, také v blízkosti napojení na dálnici.
PENB zatím nebyl dodán, proto uvádíme třídu G.

Doporučuji prohlídku, je to velice zajímavá investice.

Cena
7 200 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Karafiátová, Prostějov - Domamyslice
ID
202411
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
94 m2
Plocha nemovitosti
165 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Kolařík

Jiří Kolařík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Prostějově.

Podobné nabídky