Prodej rodinného domu, Nepomuk, 279 m2

Nepomuk


19 900 000 Kč
HYPOTÉKA od 94 838 Kč /měs.

(za nemovitost, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Nepomuku

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Pokud jste velká rodina a rádi utíkáte do přírody, pak pro Vás máme jedinečnou nabídku vícegeneračního domu o velikosti 279 m² s prostorným pozemkem 2346 m² situovaným na jih na úpatí Brd v těsné blízkosti chráněné krajinné oblasti v obci Nepomuk.
Dům je momentálně řešen jako čtyři apartmánové jednotky, které jsou všechny rovněž situovány na jih. První apartmán o velikosti 47 m² je umístěn v přízemí objektu napravo od vchodu a má bezbariérový přístup. Součástí jsou dva samostatné pokoje se vstupem na terasu, prostorná jídelna s kuchyňským koutem a koupelna s WC. Druhý apartmán nalevo od vchodu má samostatnou kuchyň, ložnici, velkorysý obývací pokoj, jedenkrát samostatné WC a jedenkrát WC s koupelnou a jeho velikost je 77 m².
Po schodech se dostáváme do patra, kde nalevo od schodiště vcházíme do nejmenšího apartmánu o velikosti 40 m², který je řešen jako 2+kk a má společné WC a koupelnu se sprchovým koutem. Oba pokoje mají vstup na terasu.
Poslední apartmán se nachází napravo od schodiště a je největší. Na ploše 84 m² jsou dva samostatné pokoje a jeden pokoj s kuchyňským koutem. Rovněž z tohoto apartmánu se dá vyjít na terasu.
Všechny apartmány jsou vybaveny TV, WiFi, myčkou, vysoušeči vlasů a bot. Vytápění domu je zajištěno tepelným čerpadlem a rekuperací, voda je zajištěna z vlastní studny a odpady vlastní jímkou. Objekt má velmi nízké měsíční náklady 5000 Kč. Průkaz energetické náročnosti budovy je třída D.
Oblast bývalého vojenského prostoru je vyhledávána jak turisty tak i cyklisty pro nádherná místa, která v minulosti byla nepřístupná. Za zmínku stojí např. zámeček Tři trubky, Padrťské rybníky, Pilská nádrž apod.
Určitě doporučujeme prohlídku.

Cena
19 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
za nemovitost, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Nepomuk
ID
2533430604
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
279 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
2346 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Laco

Petr Laco

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nepomuku (okr. Příbram).

Podobné nabídky