Prodej bytu 3+kk, Kralupy nad Vltavou, Nádražní, 59 m2 (ID: 1521180)

Nádražní, Kralupy nad Vltavou, okres Mělník


5 538 886 Kč
HYPOTÉKA od 26 397 Kč /měs.

(Uvedená cena nezahrnuje garážové stání, parkovací stání a případně komoru, sklep.)


Regionální dodavatelé v Kralupech nad Vltavou

Popis

Krásný nový byt 3+kk o rozměrech 58,80 m² s balkónem (4,80 m²) v nově vznikajícím projektu Kralupy - Rezidence U Vltavy od společnosti FINEP. Výhodou bydlení v novostavbě je, že si můžete uzpůsobit byt podle svého vkusu. V naší nabídce naleznete velké množství podlah, obkladů, interiérových dveří a mnoho dalšího, ze kterého vytvoříte vaše vysněné bydlení. I. etapa nabízí celkem 50 nových bytů.
Tento jedinečný projekt v Kralupech nad Vltavou v sobě skloubí unikátnost života v dobře vybaveném městě ve středních Čechách, s dostupností přírody, sportu i relaxace, jen pár minut pěšky od Vltavy. V rámci hodnocení kvality života v českých městech jsou Kralupy nad Vltavou mezi nejlepšími místy pro život ve Středočeském kraji. Vedou si dobře v otázkách zdraví a životního prostředí, mají rozvinutou síť veřejných služeb a občanské vybavenosti, je zde kvalitní síť lékařů.
Projekt dbá na to, aby jeho součástí byla základní občanská vybavenost, včetně prodejen potravin, služeb, školky nebo sportoviště.
V přímé blízkosti pak naleznete vlakové a autobusové nádraží s pravidelnými spoji na Prahu a do dalších směrů.
Stavba bude dokončena v létě 2025.
Naše společnost FINEP se na trhu s nemovitostmi pohybuje již od roku 1995 a dlouhodobě jsme v TOP 3 největších developerů v rezidenčním i administrativním segmentu v České republice.
Fotografie a vizualizace jsou ilustrativního charakteru-domluvte si s námi schůzku pro bližší informace.
Při kontaktu prosím uvádějte evidenční číslo Y01A00511

Cena
5 538 886 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena nezahrnuje garážové stání, parkovací stání a případně komoru, sklep.
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Nádražní, Kralupy nad Vltavou, okres Mělník
ID
Y01A00511
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
59 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Drahoslava Trojánková

Drahoslava Trojánková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Kralupech nad Vltavou.

Podobné nabídky