Prodej ubytování, Strachotín, Sklepní, 285 m2

Sklepní, Strachotín


13 800 000 Kč
HYPOTÉKA od 65 767 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Strachotíně

Popis

Nabízíme k prodeji penzion přímo na v turisticky vyhledávané Sklepní ulici v obci Strachotín. Zastavěná plocha domu činí 95 m², plocha pozemku 132 m². Pečlivě udržovaná nemovitost nabízí kapacitu 23 lůžek, vinný sklep, společenskou místnost, zastřešenou terasu a také výhled na Pálavu, oblíbený cíl zdejších turistů.

Společenskou místnost s kuchyňským koutem, krbem a vstupem do pěkného vinného sklepa najdeme v přízemí. První nadzemní podlaží nabízí dva apartmány. Jeden s pěti a druhý se šesti lůžky. Poslední podlaží následně opět dva apartmány, tentokrát s pěti lůžky do ulice (pěkný výhled na siluetu Pálavy a přilehlý rybník) a sedmilůžkový apartmán s přístupem na zastřešenou terasu, která je mimo společné prostory v přízemí dalším místem pro příjemné posezení.

Každý z apartmánů má vlastní koupelnu s wc a vybavenou kuchyňskou linku. Teplovodní podlahové topení v kombinaci s elektrickým kotlem zajišťuje vytápění celého objektu, ohřev vody potom elektrické bojlery.
Penzion je stále v provozu, v případě zájmu tak lze plynule pokračovat bez přerušení ubytování a vynaložení dalších nutných investic.

Obec Strachotín se nachází v bezprostřední blízkosti Novomlýnských nádrží, 12 minut jízdy od Aqualandu Moravia, 14 minut od Mikulova, 20 minut od Lednice, 40 minut od Brna a hodinu jízdy od Vídně. Vyhledávaný je rodinami s dětmi, cykloturisty, milovníky památek, přírody a dobrého vína.
Energetický průkaz ještě v tuto chvíli není vypracovaný, proto uvádíme kategorii „G“. Pro více informací o této zajímavé nemovitosti mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na setkání na tomto krásném místě.

Cena
13 800 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Sklepní, Strachotín
ID
8
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
285 m2
Plocha budovy
95 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Richard Homola

Richard Homola

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Strachotíně.

Podobné nabídky