Pronájem výrobních prostor, Hrabyně

Hrabyně


95 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)


Regionální dodavatelé v Hrabyni

Popis

Nabízíme k pronájmu novou výrobní halu (382 m²) s kancelářemi (64,3 m²), zázemím pro zaměstnance (47 m²), skladovacími prostory (36 m²) a dalšími prostory. Hala se nachází v místě s výbornou dostupností do Ostravy, Opavy a okolních měst. Stavba se momentálně nachází ve stavu finálního dokončování a je zde možnost dokončit prostory dle specifických požadavků klienta. V letošním roce je plánovaná výstavba další skladovací haly v areálu, která bude rovněž k pronájmu.

Samotná hala disponuje průmyslovou podlahou na maximální zatížení bez váhového omezení, úsporným ledkovým osvětlením splňujícím normu pro výrobu, uzavřeným okruhem chlazení strojů vzduchem, vraty o šířce 3,8 m a výšce cca 4,3 m pro pohodlnou nakládku a vykládku kamionu, přípravou na jeřáb s nosností až 3 tuny, stopními světlíky pro přísun denního světla a teplovzdušnými ventilátory Sahara.

Na halu navazuje technické zázemí haly s tepelným čerpadlem Enbra a elektrickým kotlem Bosch, sklady, zázemí pro zaměstnance s dámskými a pánskými šatnami, toaletami, sprchami a kuchyňkou.

Hala splňuje přísné protipožární normy pro výrobu z plastů, hořlavých materiálů a olejů.

Administrativní část budovy je zděná z Porothermu a je od haly oddělena protipožární stěnou a dveřmi. Kanceláře jsou vytápěny podlahovým topením, disponují elektrickými i datovými zásuvkami a skýtají panoramatický výhled do krajiny. Největší kancelář může sloužit zároveň jako zasedací místnost a je vybavena vlastní toaletou se sprchou a umyvadlem. Z jedné strany kanceláře je výhled do zeleně a na příjezdovou cestu, z druhé strany do haly.

V přízemí administrativní části se nachází vstupní hala s přípravou na recepční pult, která může sloužit jako vzorkovna, klientské centrum aj.

Celá stavba je nízkoenergetická a spadá do třídy B. Jednotlivé segmenty mají vlastní měřiče elektřiny a jističe. K hale je možný pronájem i vnitřního vybavení dle fotografií. K hale náleží zpevněné plochy pro parkování a otáčení kamionů.

Dále je v areálu možnost pronájmu dalších zpevněných ploch ke skladování materiálu.

V případě dotazů, potřeby zaslání půdorysů s mírami nebo zájmu o prohlídku nás prosím kontaktujte.

Cena
95 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Hrabyně
ID
00870
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
524 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
71 kWh/m2 za rok

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

HILBERT reality s.r.o.

HILBERT reality s.r.o.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu výrobních prostor v Hrabyni.

Podobné nabídky