Prodej rodinného domu, Vanovice, 150 m2 (ID: 1521346)

Vanovice


7 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 078 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Vanovicích

Popis

Poslední dům na prodej v této zástavbě ve Vanovicích! Pouze 9 km od Letovic a 13 km severně od Boskovic.
Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej novostavby rodinného domu ve stadiu před dokončením. Termín dokončení stavby konec roku 2024.
Velkoryse řešený zděný přízemní dům se dvěma koupelnami o velikosti 4+kk se zastavěnou plochou 190 m2, obytnou plochou 155 m2 a pozemkem 871 m2 se nachází v krásném prostředí v obci Vanovice. Nemovitost leží v nové zástavbě rodinných domů, s úžasným výhledem do okolní krajiny.
RD je opatřen velmi kvalitními plastovými okny, HS portaly a dveřmi . Střešní konstrukci tvoří pálená taška TONDACH.
Vytápění je zajištěno elektrickým podlahovým vytápěním a k ohřevu vody slouží elektrický bojler. Dále v domě je nachystána příprava pro klimatizační jednotky a příprava pro krbová kamna (komín) . Součástí domu bude také příprava pro elektrické venkovní rolety. Dále je dům opatřen rozvaděčem a přípravou pro umístění Fotovoltaiky . Odpady jsou svedeny do vlastní ČOV.
Mimo venkovních úprav a oplocení.
Nemovitost je ve třídě B ( Velmi úsporná ).
Legenda místností:
zádveří – 4,4 m2, dlažba, tech. místnost – 8,6 m2, dlažba, obývací pokoj s KK – 56,65 m2, vinyl,
spíž – 4,05 m2, vinyl, chodba – 11,6 m2, vinyl, ložnice – 15,4 m2, vinyl, dva dětské pokoje
14 m2 a 12,8 m2, vinyl, šatna – 7,5 m2, vinyl, větší koupelna s vanou, WC a sprchovým koutem – 12,35 m2, dlažba, druhá koupelna se sprchovým koutem a WC – 3,95 m2, dlažba.
Parkování je možné na vlastním pozemku nebo před domem.
V obci Vanovice se nachází ZŠ a MŠ I. stupeň, 1–5 ročník, dále obchod, knihovna, kulturní dům.
Zdejší terény jsou vhodné pro pěší turistiku, cykloturistiku, za příhodných sněhových podmínek i pro lyžování (běžky). Dále je zde možnost jízdy na koních, agroturistiky, sběru hub a lesních plodů.
Ke sportovní vyžití slouží hřiště na malou kopanou, víceúčelové hřiště, dětské hřiště, v letním období taneční zábavy – výletiště Drválovice, v zimním období plesy a zábavy, koncerty v evangelickém kostele, v nejbližším okolí koupaliště Borotín a Šebetov, golfové hřiště Kořenec, přístupný zámek a hrad Boskovice, zámek Letovice a westernové městečko Boskovice.

Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře.

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Vanovice
ID
02992
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
871 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Roman Mikulášek

Roman Mikulášek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vanovicích.

Podobné nabídky