Prodej chalupy, Rokytnice nad Jizerou, 300 m2

Rokytnice nad Jizerou


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Rokytnici nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele si vám dovolujeme nabídnout investici do fungující wellness chalupy v Krkonoších v okrajové části Rokytnice nad Jizerou. Aktuální rezervace jsou průběžně do konce února 2025. Při stávající vytíženosti a používání k pronájmu je možná návratnost bez další investice do cca 7-8 let. Pokud by nový majitel zainvestoval do dokončení rekonstrukce (nová střecha a nátěr zateplené fasády - existuje aktuální nabídka na provedení), návratnost by byla do cca 10 let, dle rozsahu úprav.

Objekt můžete využít pro vlastní okruh známých jako chalupu, hlavně pro rodiny s dětmi, a v době, kdy by nebylo využito pro vlastní potřebu, je možno nabízet k veřejnému pronájmu pro skupiny do 25 osob. Využít můžete i čistě jako podnikatelský záměr penzionu, dům je veden jako objekt občanské vybavenosti. Chalupa má dobře zpracované vlastní webové stránky s rezervačním systémem. Na provoz je zřízeno samostatné s.r.o. s placeným správcem, který dům udržuje v čistotě a předává zájemcům k pronájmu.

Chata prošla v interiéru rekonstrukcí v roce 2022, kdy byl v přízemí vybudován wellness s bazénem se slanou vodou, špičkovým whirpoolem a infrasaunou. Wellness má vlastní rekuperační jednotku s energeticky úspornějším větráním a vytápěním. Zázemí wellness má vlastní sociální zařízení. Přímo z wellness se dá nezávisle vyjít přímo do zahrady s letní kuchyní na prostorné terase s venkovní vířivkou a venkovním dětským koutkem. Dům má vlastní zdroj vody ve vysoké kvalitě z pramenů na vlastním rozsáhlém pozemku, s akumulační nádrží s UV lampou ve sklepě, takže je možno po každém pronájmu vyměnit vodu ve vířivce. Odpad je řešen přes čističku odpadních vod. Vytápění přímotopy a kachlovými kamny.

V přízemí u hlavního vchodu naleznete prostornou lyžárnu se sušáky na obuv, kam můžete umístit v létě i jízdní kola. Na vstupní chodbu navazují toalety a schodiště do druhého patra, kde se nachází 6 pokojů, každý s vlastním sociálním zařízením, celkem s 25 plnohodnotnými lůžky a 2 kratšími postelemi 180 cm. Pokoje jsou vytápěny přímotopy, společenskou místnost v přízemí velmi dobře doplňkově vytopí kachlová kamna.

Před domem je dostatek parkovacích míst pro 8-9 vozů, navazující na silnici, což oceníte hlavně v zimě pro větší společnost. Součástí prodeje je i velký pozemek 7.408 m2 s vlastním lesem (1.637 m2) a pastvinou (v současné době s náletovými dřevinami). Při pravidelné údržbě tak můžete mít i dostatek vlastního dřeva do kachlových kamen.

Možnosti sportovního a turistického vyžití je v okolí dostatek. V okolí naleznete turistické trasy i cyklotrasy různé náročnosti, na podzim ocení okolní lesy houbaři, v zimě je pak dostupnost na sjezdovky ve Studenově, Rokytnici nebo Harrachově otázkou od 8 do 12 minut autem. Sjezdovka Pašák pro děti nebo méně náročné lyžaře je jen 300 metrů od domu.

Pokud vás nemovitost zaujala, neváhejte nám zavolat pro podrobnější informace a následně si domluvit prohlídku. Dle obsazenosti nalezneme vhodný termín pro..

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Rokytnice nad Jizerou
ID
AR2408-1
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
300 m2
Plocha nemovitosti
7408 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Vladimír MAREK

Ing. Vladimír MAREK

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Rokytnici nad Jizerou.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky