Prodej rodinného domu, Beroun, 115 m2 (ID: 1521477)

Beroun


11 900 000 Kč
HYPOTÉKA od 56 712 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Berouně

Popis

Nabízíme exkluzivní příležitost k zakoupení rodinného domu ve městě Beroun Dům si získá své nové obyvatele svým moderním designem a vysokým standardem provedení.

Jedná se o čtyři pokoje plus kuchyňský kout s celkovou podlahovou plochou 115 m², umístěného na vlastním pozemku s dvěma parkovacími stáními.

Tento cihlový dům je navržen s důrazem na kvalitu a efektivitu provozních nákladů. Vybaven tepelným čerpadlem, podlahovým vytápěním a možností rekuperace, nabízí optimální podmínky pro pohodlný a ekonomický život. Dům je připraven na instalaci fotovoltaické elektrárny, což zvyšuje jeho energetickou efektivitu.
Okna s trojskly zajišťují vynikající tepelnou izolaci a propouští dostatek denního světla. Interiér je laděný s širokou škálou kvalitních obkladů, dlažeb, dveří a podlah, což vytváří moderní a vkusné prostředí. Půdní prostor nabízí možnost dalšího využití, jako úložný prostor.

Lokalita domu je ideální, nachází se v klidné části města Beroun, a přesto je pohodlně dostupná do malebného centra pěší chůzí. Veškerá občanská vybavenost je v těsné blízkosti, což zaručuje pohodlný životní styl. Město Beroun je aktivně se rozvíjejícím okresem s výbornou dopravní dostupností do Prahy prostřednictvím autobusů a vlaků. Autem je možné se snadno dostat k nejbližšímu metru Zličín za pouhých 15 minut.
Nyní máte příležitost stát se součástí této prestižní komunity a užívat si kvalitního bydlení v moderním rodinném domě.

Lze provést dispoziční změny na přání klienta. Vždy se snažíme vyjít maximálně vstříc všem požadavkům.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Cena
11 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Beroun
ID
11
Plocha užitná
115 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Svoboda, MBA

Petr Svoboda, MBA

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Berouně.

Podobné nabídky