Prodej pozemku, Sulice, 1214 m2

Sulice


7 326 800 Kč
HYPOTÉKA od 34 917 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Sulicích

Popis

Nabízíme prodej krásného rovinatého stavebního pozemku, o výměře 1214 m² v Sulicích, Praha - Východ. Územní plán v této lokalitě je určený pro bydlení městského / příměstského typu (samostatný rodinný dům o zastavěné ploše až 250m², s výškou hřebene 9m pro šikmou střechu, resp. 7,5m v nejvyšším bodě ploché střechy), na rovinném pozemku si tak můžete postavit dům dle Vašich představ.
Na pozemku je vybudovaná přípojka elektřiny, vody a kanalizace. Dále je k dispozici plyn, pevné připojení k internetu a kabelová televize. Přístup a příjezd je zajištěný po asfaltové veřejné komunikaci s osvětlením.
Obec Sulice se nachází v okrese Praha-východ, kraj Středočeský. Rozkládá se asi dvacet tři kilometrů jihovýchodně od centra Prahy a jedenáct kilometrů jihozápadně od města Říčany. Sulice jsou velmi dobře dostupné, jak autem, tak i autobusem a současně nabízejí kompletní občanskou vybavenost – školka, škola, restaurace, Lidl, Tesco v místě. Nejbližší obchod LIDL je 1,2 km od pozemku.
Pro více informací případně prohlídky toho to krásného pozemku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
7 326 800 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Sulice
ID
0094
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1214 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Anh Vu Nguyen

Anh Vu Nguyen

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Sulicích.

Podobné nabídky