Prodej bytu 1+1, Hořice, Pod Lipou, 35 m2 (ID: 1521659)

Pod Lipou, Hořice, okres Jičín


2 290 000 Kč
HYPOTÉKA od 10 913 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hořicích

Popis

Nabízím Vám byt o dispozici 1+1, který se nachází ve třetím patře revitalizovaného domu na sídlišti Pod Lipou v Hořicích.

V tuto chvíli je zažádáno o státní dotaci na výstavbu výtahů. Pokud bude dotace schválena, dojde k jejich instalaci, čímž se tento dům stane jedním z mála bytových domů v lokalitě s výtahy. Byt lze pronajmout za částku přibližně 8.500 Kč + energie, což z něj činí zajímavou a bezpečnou investiční příležitost.

V bytové jednotce došlo před patnácti lety k rekonstrukci bytového jádra a v kuchyni a koupelně byla vyměněna elektroinstalace. Výměra bytu měřená digitálním metrem je 35 m², k bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2,5 m². Balkon není součástí bytu a je umístěn v mezipatře na chodbě.

Dům je již cca 2 roky bez dluhů a ve fondu oprav je naspořeno přibližně 2 mil. Kč. Jedná se tedy o jedeno z nejlépe hospodařících SVJ v Hořicích.

Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje podnik městská energetika, který se stará o vytápění sídliště a nemocnice, což znamená, že vytápění nezajišťuje soukromý subjekt na komerční bázi.

Bytový dům byl postaven kolem roku 1975. V roce 2007 došlo k výměně oken na chodbách, v roce 2009 k zateplení domu polystyrenem, v roce 2016 byly vyměněny vchodové dveře, a v roce 2017 byla vyměněna střešní krytina a revitalizovány balkony.

Měsíční zálohy jsou následující:
• Fond oprav: 736 Kč
• Záloha na vytápění: 797 Kč
• Správa: 66 Kč
• Pojištění domu: 26 Kč
• Cena za jeden metr krychlový teplé vody: cca 300 Kč
• Cena za metr krychlový studené vody: cca 120 Kč

V rámci našich služeb nabízím možnost setkání s finančním poradcem, který Vám pomůže najít nejvýhodnější úvěrovou možnost.

Ke zvýšení Vaší představy o dispozici domu přikládám 3D náhled. Pro jakékoli další dotazy mě prosím neváhejte kontaktovat.
Prodej zprostředkovává nezávislý realitní makléř s praxí v oboru od roku 2011, který je absolventem pokročilého vzdělávacího programu Master of Real Estate na Vysoké škole finanční a správní, s certifikátem číslo 0042.

Cena
2 290 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Pod Lipou, Hořice, okres Jičín
ID
HN43
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
35 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ladislav Hátle, www.realityhatle.cz

Ladislav Hátle, www.realityhatle.cz

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Hořicích (okr. Jičín).

Podobné nabídky