Prodej chaty, Zdiby - Brnky, Hvozdíková, 80 m2

Hvozdíková, Zdiby, Brnky


5 790 000 Kč
HYPOTÉKA od 27 593 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Zdibech

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji parcelu o výměře 474 m² s chatou, zahradním domkem a pergolou v obci Zdiby-Brnky, Praha-východ.

Chata je celoročně obývaná a sestává z celkem 2 podlaží s podkrovím. K dispozici je obývací pokoj s šatnou v suterénu, společenská místnost s kuchyní a koupelna s vanou a toaletou v dalším podlaží, v podkroví ložnice a šatna. Celková užitná plocha chaty činí 80 m².

Na pozemku se nachází také zahradní domek a pergola s posezením, odkud je nádherný výhled na vzrostlé stromy a okrasné keře. Parkovat lze pohodlně pod přístřeškem vedle chaty.

Do nemovitosti je přivedena elektřina a voda ze řádu, odvod odpadů je řešen tříkomorovou jímkou.

Chatu je možné přestavět - pozemek je dle územního plánu zařazen do kategorie RI - PLOCHY STAVEB PRO RODINNOU REKREACI s následujícími možnostmi využití: chaty a rekreační domky, chalupy, příslušné komunikace a parkoviště, garáže, objekty údržby a pro uložení zahradnických aj. potřeb, skleníky, nezbytná technická vybavenost.

Koeficient zastavění činí 15 % plochy pozemku s maximální výškovou hladinou zástavby 6,5 m při výškovém omezení - přízemí, podkroví.

Nemovitost se nachází v tiché, zelené lokalitě Zdiby-Brnky, s výbornou časovou dostupností do Prahy.

V obci je Lidl, škola, školka, lékař, pošta, potraviny, pekárna, cukrárna, kadeřnictví, restaurace atd. V blízkosti je Draháňské údolí, nádherné vycházky k Vltavě a po okolí – cyklostezka a dráha pro in-line brusle u Vltavy, po které lze dojet až do centra Prahy.

Díky skvělé dostupnosti do hlavního města, občanské vybavenosti v nedalekých Zdibech a možnosti rozšíření nebo přestavby chaty se jedná o velmi atraktivní realitní příležitost.

Cena
5 790 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Hvozdíková, Zdiby, Brnky
ID
194
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
42 m2
Plocha nemovitosti
474 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Matouš Kopečný

Ing. Matouš Kopečný

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Zdibech.

Podobné nabídky