Prodej rodinného domu, Velenice, 213 m2 (ID: 1521915)

Velenice, okres Česká Lípa


2 770 000 Kč
HYPOTÉKA od 13 201 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Velenicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou zemědělskou usedlost v malebné lokalitě Velenic. Tato prostorná nemovitost s užitnou plochou 213 m² a rozlohou pozemku 2.239 m² poskytuje ideální prostor pro klidný život na venkově. Stav objektu je ve stavu odpovídající svému stáří (počátek 20 stol. ) a celkovému původnímu charakteru budovy. Vyžaduje určité renovace či rekonstrukce závislé od míry Vaší náročnosti a představy o budoucím využití celého stavení.
Střecha obou budov (usedlost + stodola) je pokryta betonovými taškami, kterých je dostatek i pro budoucí výměny. Aktuálně není nikde viditelné nebo znatelné její poškození či netěsnost. Krovy a trámy jsou také v relativně dobrém stavu bez nutnosti okamžité výměny nebo zásahu.
V domě je nově instalována vodárna napojena na 45metrů hlubokou studnu s repasovaným čerpadlem a novým boilerem. Odpady jsou řešeny žumpou, která je nadstandardně velká /původně pro dobytek/.
Přízemí domu bylo celoročně obýváno a dispozičně řešeno jako 2+KK s novou koupelnou včetně vany a samostatným WC. Sociální zázemí vytápí přímotopný radiátor. V hlavním pokoji KK jsou funkční krbová kamna, která mají přípravu na výměník včetně el. připojení a zakoupeno 7ks radiátorů. Přízemí domu je také částečně pod novou elektroinstalací včetně rozvaděče.
Dům má celkově 3 patra, přízemí a podkroví. Samozřejmostí je nižší světlá výška (2,1 - 2,3m).
Přízemí a první patro jsou obytné, navazují dvě půdní patra, která jsou zcela holá, pouze prkenné podlahy a trámy. V každém půdním patře je cca 110 m² podlahové plochy. Druhá půda má již významně degradovanou podlahu, není zcela pochozí.
V prvním patře je také 13m² pavlač, která je již v havarijním stavu. Dále je v prvním patře 5 samostatných místností a velmi prostorná chodba, celkem 131 m² užitné plochy. Významným bonusem usedlosti je samostatný zděný suchý sklep mimo budovu s plochou 32 m² a konstantní nízkou teplotou. Dále stodola s bohatým vnitřním prostorem dalších 130 m² plochy.
Největší devizou této nemovitosti je samotná lokalita, kde její atmosféru je třeba nasát osobně. Jste zváni na prohlídkové odpoledne do Velenic u Zákup, čas prohlídky si rezervujte u makléře.

Cena
2 770 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Velenice, okres Česká Lípa
ID
06803
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
213 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
466 m2
Plocha nemovitosti
2239 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miroslav Slabý

Miroslav Slabý

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velenicích (okr. Česká Lípa).

Podobné nabídky