Prodej rodinného domu, Bučovice, Hájecká, 109 m2

Hájecká, Bučovice


4 145 000 Kč
HYPOTÉKA od 19 754 Kč /měs.

(Včetně kompletních služeb RK)


Regionální dodavatelé v Bučovicích

Popis

ALLIN-REALITY. CZ v exkluzivním zastoupení majitele nabízí k prodeji rodinný dům o dispozici 3+kk s pozemkem 271 m², v Bučovicích, okres Vyškov.
Nemovitost má 1 nadzemní podlaží a 1 podzemní (částečné podsklepení) a půdní prostor. V 1. NP se nachází předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, samostatná toaleta a 2 pokoje.
Ve 2. NP je půda využívaná jako úložný prostor.
K rodinnému domu náleží dílna a také udírna.
Parkovaní vozu je možné ve vjezdu domu nebo na obecním pozemku před domem.
Celková užitná plocha je přibližně 109 m², není započítán sklep, budova na pozemku, která slouží jako dílna a udírna. Vjezd, který může sloužit pro parkování vozidla má výměru 23 m².
Pro vytápění a ohřev TUV slouží plynový kotel. Okna dřevěná. Podlahy parkety a dlažba. Dům je vybaven kuchyňskou linkou včetně plynového sporáku a digestoře.
Rodinný dům je napojen na všechny inženýrské sítě – veřejný vodovod, plynovod, kanalizaci a elektřinu. Internet a TV si budoucí majitel vyřeší dle potřeby.
Na nemovitosti neváznou žádná zástavní práva.
Dům je možné přenechat včetně vybavení na fotografiích nebo dle dohody.
PENB – probíhá zpracování, dočasně uvedena třída G.
Bučovice jsou město v okrese Vyškov v Jihomoravském kraji, 29 km východně od Brna na severním okraji Ždánického lesa. Městem protéká řeka Litava. Žije zde přibližně 6 800 obyvatel.
Ve městě je veškerá občanská vybavenost.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
S financováním nemovitosti rádi bezplatně pomůžeme.

Cena
4 145 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně kompletních služeb RK
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Hájecká, Bučovice
ID
2024-01-02-2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
109 m2
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
271 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Sedláčková

Kateřina Sedláčková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bučovicích.

Podobné nabídky