Prodej rodinného domu, Přerov - Přerov XIII-Penčice, 1112 m2

Přerov XIII-Penčice


7 990 000 Kč
HYPOTÉKA od 38 078 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Přerově

Popis

MZRK s.r.o. nabízí na prodej dvougenerační rodinný dům po kompletní rekonstrukci se zahradou, dvorem a dvěma garážemi v místní části Přerova v Penčicích.
Jedná se o polo řadový patrový dům, jehož rekonstrukce započala v roce 2018. V přízemí se nachází kuchyň, jídelna, dva pokoje, koupelna s vanou, samostatné WC a technická místnost. V patře se nachází kuchyňský kout s jídelnou, tři pokoje, šatna, koupelna se sprchou, samostatné WC, technická místnost a schodiště na půdu, kde se nachází hezká upravená obytná místnost. V domě jsou nové rozvody vody a elektřiny a je zde septik s přepadem. Zdivo je smíšené a střecha plechová. Další součástí domu a jeho výhodou jsou: terasa s výhledem do zahrady, dvůr se vstupem na další část půdy, kůlna, pergola, dvě garáže a dva sklepy. Na pozemek je možný vjezd z druhé strany. Jedná se o prostorný dům v klidné lokalitě v blízkosti města.
Obytná plocha je 200 m², zast. plocha a nádvoří je 446 m² a celková plocha pozemku činí 1 112 m². PENB G.
Bližší informace na uvedeném telefonním čísle +420 608 951 921.

Cena
7 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Přerov XIII-Penčice
ID
003
Plocha užitná
1112 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

MZRK s.r.o.

MZRK s.r.o.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přerově.

Podobné nabídky