Prodej obchodního prostoru, Pardubice - Zelené Předměstí, Češkova, 315 m2 (ID: 1522367)

Češkova, Pardubice - Zelené Předměstí


11 590 000 Kč
HYPOTÉKA od 55 235 Kč /měs.

(za nemovitost)


Regionální dodavatelé v Pardubicích

Popis

Nabízíme vám jedinečnou příležitost koupě činžovního domu nacházející se na adrese Ulice Češkova, v části obce Zelené Předměstí, v obci Pardubice.
Tato nemovitost je ideální investiční příležitostí, která nabízí obrovský potenciál.

Komplexní popis objektu začíná jeho stavebním materiálem - cihlovou konstrukcí, která zaručuje pevnost a dlouhou životnost budovy. Nemovitost je v dobrém technickém stavu, na objektu byly prováděny opravy a rekonstrukce zejména v letech 2014 - 2015.
Patrový typ domu s dvěma podlažími umožňuje mnoho možností pro rozsáhlé investiční projekty. Stav objektu je dobrý, což znamená minimální náklady na renovace nebo údržbu.

Jedná se o podsklepenou dvoupodlažní stavbu s částečně využívaným podkrovním prostorem. Přístup do domu je z veřejné komunikace. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě.
Krytina je včetně kompletních klempířských konstrukcí. Podlahy jsou z keramické dlažby, dále jsou tvořeny dřevěnými parketami, na chodbách a schodištích je teraco.
Okna jsou plastová. V hygienickém zázemí jsou provedeny keramické obklady. Kuchyně i WC jsou vybaveny zřizovacími předměty.
V celém objektu je proveden rozvod vody, kanalizace a elektřiny. Topení je ústřední plynové.
Obě patra budovy jsou využívána k nebytovým účelům.


Dispozice:
1. P. P. schodiště, sklep
1. N. P. vstup, chodba, schodiště, tři místnosti, 2x WC, kuchyňka.
2. N. P. schodiště, chodba, dvě místnosti, 2x WC
Podkroví - jedna místnost, schodiště, půdní prostor

S rozlohou zastavěné plochy 236m² a užitnou plochou 315m² tento objekt nabízí dostatečný prostor pro různé aktivity. Je vhodný pro vytvoření moderní kancelářské budovy, coworkingového prostoru, pronájmu po jednotlivých kancelářích, nebo sídlo firmy.

Poloha nemovitosti je také jedním z faktorů, který osloví investory. Nachází se v centru Pardubic, které je významným obchodním a kulturním centrem v regionu. Okolí nabízí širokou škálu služeb, restaurací a obchodů, což přináší mnoho potenciálních zákazníků pro případné podnikání.

Celková plocha pozemku je 581m², což dává možnost dalšího rozvoje a využití pro venkovní prostor. K dispozici je pěkná zahrada za domem.

Tato nemovitost je skutečnou perlou pro investory, kteří hledají dobrou návratnost svých prostředků. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Pokud vás nemovitost zaujala, ráda vám ji předvedu osobně na jednom z prohlídkových dnů, který bude stanoven po dohodě se zájemci.
Zarezervujte si u nás přesný čas prohlídky.
Prodej bude realizován formou aukce - vyhodnocením nabídek zájemců. Zájemci budou o vyhodnocení nabídek informováni.
Pro více dotazů nám zavolejte.

Cena
11 590 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
za nemovitost
Aktualizováno
23. 8. 2024
Adresa
Češkova, Pardubice - Zelené Předměstí
ID
0198-NP02408
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
315 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Eva Rozsypalová

Mgr. Eva Rozsypalová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Pardubicích.

Podobné nabídky