Prodej rodinného domu, Unhošť, Jahodová, 134 m2

Jahodová, Unhošť


12 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 61 907 Kč /měs.

(Cena uvedena včetně právního servisu a odměny RK.)


Regionální dodavatelé v Unhošti

Popis

Zatoužili jste po opravdu pěkném bydlení na kraji Prahy s výbornou dostupností do centra? Co vše by měl mít váš vysněný rodinný dům? Samostatnou novou kuchyň vyrobenou na míru, vstup na terasu přímo z kuchyně s rozhlehlou zahradu plnou stromů, teplo krbu obývacího pokoje, dostatek úložného prostoru, koupelnu s prostornou vanou, kterou oceníte vy i vaše děti. Dům, ve kterém má každý z rodiny svůj pokoj a dostatek soukromí, zahradu pro aktivní odpočinek s venkovním bazénem a ohništěm.
Dům, který Vám nabízíme k prodeji, všechny tyto pro vás důležité nezbytnosti má. Rodinný dům 5+1 s výměrou 130 m2 a zahradou o velikosti 926 m2 s dvěma zahradními domky se nachází jako rohový dům v zástavbě řadových rodinných domů města Unhošť na okraji Křivoklátských vrchů. Orientace zahrady je na západ a zaručuje spoustu světla a krásné západy slunce. Parkování je bezproblémové díky parkovacím místům před domem.
Unhošť má bohatou historii a veškerou občanskou vybavenost. Město se stalo se vyhledávanou lokalitou k bydlení a trávení volného času. Více fotografií zahrady a okolí domu budou přidány během příštího týdne. Prozatím jen malá ukázka pro Vaši představu.
Velmi ráda vám poskytnu více informací. Přijďte si užít prohlídku domu s námi!

Cena
12 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena uvedena včetně právního servisu a odměny RK.
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Jahodová, Unhošť
ID
0218-NP05915
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
134 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
980 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Andrea Richtárová

Bc. Andrea Richtárová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Unhošti.

Podobné nabídky