Prodej rodinného domu, Hošťka - Žebráky, 97 m2

Hošťka, Žebráky


1 490 000 Kč
HYPOTÉKA od 7 101 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Hošťce

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme ke koupi přízemní rodinný dům o užitné ploše 97 m² přimo na návsi malebné obce Žebráky s výhledem na rybník. Dům o dispozici 3+1 je určený ke kompletní rekonstrukci, což nabízí ideální příležitost vytvořit si bydlení podle vlastních představ. Nemovitost je částečně podsklepená, což zajišťuje dostatek úložného prostoru a možnost odděleného technického zázemí domu.
Nemovitost je napojena na veřejnou kanalizaci, vodovod a elektřinu. Centrální vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva. K domu náleží pozemek o velikosti 885 m², který poskytuje dostatek prostoru pro zahradu, parkování i odpočinek.
Obec Žebráky leží v srdci krásné přírody v nadmořské výšce cca 600 m n. m. plné turistických a cyklo tras, což tvoří lokalitu velmi atraktivní i pro rekreaci. Přesto je zde dobrá dostupnost měst s rozsáhlou občanskou vybaveností, stejně jako hranic s Německem.
Na rekonstrukci této nemovitosti lze čerpat široké spektrum dotací, jejichž získání jsme Vám schopni vyřídit. Rádi Vám pomůžeme i s vyřízením financování nemovitosti.
Pro více informací a sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Cena
1 490 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Hošťka, Žebráky
ID
062N057796
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
97 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
84 m2
Plocha nemovitosti
885 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Jan Měsíček

Bc. Jan Měsíček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hošťce (okr. Tachov).

Podobné nabídky