Prodej rodinného domu, Zastávka, Cukrovarská, 220 m2 (ID: 1522692)

Cukrovarská, Zastávka, okres Brno-venkov


8 300 000 Kč
HYPOTÉKA od 39 555 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Zastávce

Popis

V zastoupení majitele nabízím prodej rodinného domu v atraktivní lokalitě Zastávka, okres Brno-venkov s příjemnou dojezdovou vzdáleností do města Brna.

Dům o dispozici 7+2 s garáží, vjezdem do zahrady, kde se v zadní části nachází garáž, dílna se zastavěným prostorem 125m²
Jedná se o zděný, patrový dům s rovnou střechou o užitné ploše 220 m². Celková plocha rovinatého, udržovaného pozemku činí 926 m².
Stav domu je před rekonstrukcí, nutná částečná oprava střechy.
Dům s velkým potenciálem. Takto jednoduše lze tento dům definovat, představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost s možností přetvoření dle vlastních představ, potřeb a snů.
Velkým bonusem je i již zmiňovaná prostorná garáž, kterou lze využít jak k podnikání tak i k přestavbě pro bydlení.

Dispozice domu 1. NP: garáž 14,21m² , vstupní chodba 5,26 m², schodiště do přízemního patra 3,05 m², spíž, samostatné wc, koupelna s vanou, kuchyň s jídelním koutem 15,70 m², obývací pokoj 37,72 m² s balkonem a krásným výhledem do zahrady, dvě ložnice 15,90 m², 13 m².
Dispozice přízemí domu: hala 19 m² s krbem a přímým vstupem na zahradu, pokoj 22,4 m², kuchyň 9,56 m² navazující pokoj 21m², chodba 7 m², prádelna 7,92 m², kotelna 7,63 m², koupelna, samostatná toaleta.

Nemovitost je napojena na inženýrské sítě - elektřinu, plyn, veřejný vodovod, odpad sveden do septiku.
K vytápění domu slouží plynový kotel. Okna v domě jsou dřevěná a plastová.

Na zahradě je vybudován zapuštěný bazén, který není v současné době využíván. Prostorná, slunná zahrada nabízí dostatek místa pro pergolu s posezením a případnou realizaci, relaxační zóny, dětského hřiště a pod.

Obec Zastávka nabízí veškerou občanskou vybavenost (základní škola a mateřská škola T. G. Masaryka, gymnázium T. G. Masaryka, základní uměleckou školu, dům zdraví, pošta a jiné).

Obec Zastávka leží na železniční trati Brno – Jihlava , osobními vlaky je s Brnem spojena v hodinovém taktu. Železniční stanice nese název Zastávka u Brna. Vedle nádražní budovy se nachází přestupní terminál integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje s parkovištěm pro osobní automobily.

V obci je víceúčelové sportoviště, obecní knihovna s možností bezplatného přístupu k internetu.

S financováním nemovitosti vám rádi pomůžeme. Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mne kontaktovat, ráda vás domem provedu.

Energetický štítek bude dodán.

Cena
8 300 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Cukrovarská, Zastávka, okres Brno-venkov
ID
02573
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
220 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
926 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ivana Slavíčková

Ivana Slavíčková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zastávce.

Podobné nabídky