Pronájem rodinného domu, Praha - Nebušice, Na Malé Šárce, 360 m2

Na Malé Šárce, Praha 6 - Nebušice


130 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu luxusní podsklepený rodinný dům v areálu Malé Šárky, u mezinárodní školy ISP, v Nebušicích, s dispozicí 8 ložnic, 4 koupelny, typ E, s celkovou plochou pozemku 737m².

Dům je dispozičně dobře členěn, má 3 nadzemní a jedno obytné podzemní podlaží s velkými okny, zde se nachází 3 ložnice, 2 koupelny, obývací pokoj a velká místnost využívaná jako domácí kino a herna. V přízemí se nachází vstupní hala, velký obývací pokoj s krbem a francouzským oknem do zahrady, plně vybavená kuchyně, jídelna, šatna, technická místnost, toaleta, garáž pro 2 auta s roletovými vraty, v 1.patře jsou 4 ložnice a 2 koupelny, ve 2.patře se nachází prostorná půda s úložným prostorem.

Stavba je provedena ve zděné technologii se stropy s rovným podhledem, sedlová střecha, dřevěná Euro okna, dřevěné schody, na podlaze je položena kvalitní dlažba a plovoucí podlaha, vše v nadstandardní kvalitě provedení.

Na zahradě jsou vzrostlé stromy a malá dřevěná kůlna. Celková plocha pozemku je 737m², interiér 360m², 50m² garáž, 471m² zahrada, sklep.

Dům je napojen na nepřetržitou službu centrální ochrany a je monitorován.

Dům se nachází v dobré dopravní dostupnosti do centra Prahy.

Nájemné je ve výši 130.000,-Kč/měsíc, poplatky dle spotřeby nájemníka cca 10.000,-Kč/měsíc, plus poplatky areálu Malá Šárka.

Provize RK je ve výši 1 měsíčního nájmu.

K dispozici od srpna 2024.

Cena
130 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Na Malé Šárce, Praha 6 - Nebušice
ID
070324
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
360 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
737 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Kateřina Němcová

Bc. Kateřina Němcová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Praze 6.

Podobné nabídky