Prodej domu, Trinita D' Agultu, Sardinie, Itálie, 150 m2

Trinita D' Agultu, Sardinie, Itálie


29 616 000 Kč

(Cena v EUR 1 200 000 €)


Regionální dodavatelé

Popis

Tato unikátní nemovitost se nachází v Trinità d'Agultu, pouhých 500 metrů od nádherné pláže Marinedda. Velmi exklusivní lokalita na severu Sardinie. Vila je umístěna na kopci a skýtá úchvatný panoramatický výhled na otevřené moře a úžasnou pláž Marinedda, která nabízí z větší části písečné pobřeží s pozvolným vstupem, a z boční strany kamennou pláž vhodnou ke šnorchlování. Na pláži se nachází rybí restaurace a plážové bary.

Vila

Vila je rozdělená do dvou bloků a rozkládá se na více úrovních. V hlavním bloku máme pěknou a moderní kuchyň, obývací pokoj, hlavní ložnici s vlastní koupelnou, další dvě ložnice a koupelnu. Jen pár metrů odtud se nachází samostatná část s další ložnicí a koupelnou, ideální pro ubytování příbuzných a přátel.

Zahrada, solárium a nádherný soukromý bazén činí z této nemovitosti opravdový skvost. Velká veranda orientovaná na západ poskytuje dokonalé místo pro venkovní večeře s ohromujícím západem slunce v pozadí.

Interiér je pečlivě zpracovaný z vysoce kvalitních materiálů. Světlý a příjemný obývací pokoj s velkým oknem spojeným s verandou působí prostorným a vzdušným dojmem. Moderní otevřená kuchyně propojená s obývacím pokojem je praktická a plně vybavená pro nového majitele.

Dvoulůžkové pokoje, oba s nádherným výhledem na moře, jsou prostorné a pohodlné, menší ložnice má výhled na terasu s bazénem.

Dispozice: 4 ložnice, 3 koupelny, parkování pro 2 vozy
Rok výstavby 2020

Okolí

Poloha vily je výhodná z mnoha důvodů. Je poblíž známého přístavního městečka Isola Rossa, vedle jedné z nejkrásnějších pláží severní Sardinie - Marinedda, kam je to pouhých pár minut chůze. V okolí se nachází restaurace, kavárny a bary, a pár minut autem obchody a služby.

V případě zájmu nabízíme také pomoc s výhodným financováním prostřednictvím české banky.

Cena
29 616 000 Kč
Poznámka k ceně
Cena v EUR 1 200 000 €
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Trinita D' Agultu, Sardinie, Itálie
ID
030
Plocha užitná
150 m2
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
1750 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Šárka Hinzová

Šárka Hinzová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje domů.

Podobné nabídky