Prodej výrobních prostor, Hranice - Hranice I-Město, Teplická, 406 m2

Teplická, Hranice I-Město


4 650 000 Kč
HYPOTÉKA od 22 161 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Hranicích

Popis

Jste menší nebo začínající firma? Hledáte prostory pro sklad materiálu či výrobní stroje, včetně zázemí pro zaměstnance? Tak právě tato nemovitost je pro vás tou pravou. V nadzemním podlaží navíc pohodlně umístíte své kanceláře.
Budova se nachází v blízkosti centra města Hranice na ulici Teplická. Obrovský potenciál má pro případné investory, kterým se nabízí možnost rozdělit budovu do více částí a vybudovat zde například ateliér, kanceláře, sklad, výrobní halu, obchodní prostor nebo cokoliv jiného.

Podlahová plocha budovy činí 435 m².

Zavedena je zde elektřina, plyn, veřejný vodovod i kanalizace a v roce 2007 budova prošla částečnou rekonstrukcí.

V prvním podlaží se nachází vstupní chodba, hala s širokými příjezdovými vraty a další velká hala. Dále zde najdete sociální zázemí a v zadní části budovy dřevěnou přístavbu se 3 místnostmi o různé rozloze, včetně širokých vstupních dveří. Součástí této části budovy je i menší sklep a celé podlaží je průchozí.

Ve druhém podlaží se nachází prostorná chodba, místnost pro vybudování koupelny, WC i kuchyně a 3 prostorné místnosti.

Výhodou celé budovy je velké množství oken, která zajišťují nadprůměrné a velmi příjemné prosvětlení všech prostor.

Budova nabízí i velkou půdní část.

Objekt je elektronicky zabezpečen systémem od společnosti Jablotron.

Na závěr nezbývá než nabídnout info k možnosti financování koupě. Pokud s ním potřebujete pomoci, pak je vám plně k dispozici naše hypoteční makléřka, která pracuje v oboru více než 20 let. Vždy vám zařídí to nejvýhodnější financování a podmínky šité na míru, i přes dnešní komplikovanou dobu.

Cena
4 650 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Teplická, Hranice I-Město
ID
1714
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
406 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
316 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Miško

Michal Miško

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje výrobních prostor v Hranicích (okr. Přerov).

Podobné nabídky