Prodej rodinného domu, Νότος, Řecko, 270 m2

Νότος, Řecko


9 600 000 Kč

(Cena po slevě 400.000€ (původní cena 500.000 - SPĚCHÁ))


Regionální dodavatelé

Popis

Sleva 100.000€ - SPĚCHÁ
Úžasná investiční příležitost. Ideální volba pro trvalé bydlení nebo rekreační dům.
Nemovitost o rozloze 270 m² se skládá ze 4 bytů o velikosti 50 m² a 2 studií o velikosti 35 m². Vše je umístěno na oploceném pozemku o rozloze 4.583 m² s nádhernou zahradou. Dvoupatrová budova, 10 ložnic, 6 koupelen, velké verandy, soukromé parkoviště, zahrada a klimatizace.
Dům se může pochlubit úchvatným výhledem na moře a přístav Lefkimmi na jižní části Korfu, v klidné a tiché oblasti ostrova Korfu.
Krásný dvoupatrový apartmánový komplex potřebuje částečnou rekonstrukce. Aby z tohoto domu vznikl opravdu luxusní, na moderní úrovni apartmánový rodinný penzión, odhadovaný náklad rekonstrukce je cca 170.000€ včetně moderního vybaveni.
Odhad je přibližný, z mé zkušeností a aktuálních cen, zde počítám takto:
1 byt = 25.000€ x4
1 studio = 20.000€ x2
Fasáda = 10.000€
Bazén = 15.000€
Zahrada = 10.000-20.000€ (včetně zahradního nábytku)
S nutností částečné rekonstrukce poskytuje tento komplex vynikající příležitost pro ty, kteří chtějí dát svému novému domovu nebo investiční nemovitosti osobitý nádech. Oplocený pozemek také zaručuje soukromí a bezpečnost a nabízí dostatek venkovního prostoru pro zahrádkáře nebo ty, kteří si chtějí odpočinout v přírodě.

V přízemí se nachází dva byty s dvěma ložnicemi, prostorným obytným pokojem s kuchyní a jednou koupelnou. Na stejném patře je také jedno ze studií.
Mramorovým schodištěm se dostanete do prvního patra, kde se nachází další 2 byty a druhé studio. Nemovitost disponuje velkými verandami s nádherným výhledem, konvektory a klimatizací.

V těsné blízkosti najdete obchody, restaurace, poštu, banku atd. a nemovitost je vzdálena pouze cca 1.600 m od pláže.

Tento jedinečný komplex nabízí fantastickou investici pro ty, kteří hledají příjem z pronájmu nebo si chtějí vytvořit svůj vysněný domov s dostatkem místa pro rodinu a přátele.

Nenechte si ujít tuto úžasnou příležitost – kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku.

Cena je 400.000 € (původní cena 500.000 - SPĚCHÁ). Cena neobsahuje notářský poplatek a smluvní provize RK včetně servisu, tlumočení a doprovodu. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Z.
„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, developerské novostavby rekreačních komplexů či areálu nebo samostatné domy za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci. Zadejte nám Vaši poptávku a my Vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi. V první řadě budeme pozorně naslouchat vašim požadavkům, abychom mohli nabídnout dostačující balíček nemovitostí, který je šitý Vám na míru.

Cena
9 600 000 Kč
Poznámka k ceně
Cena po slevě 400.000€ (původní cena 500.000 - SPĚCHÁ)
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Νότος, Řecko
ID
2833
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
270 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
4580 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Elena Macková

Elena Macková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky