Pronájem kanceláře, Brno - Staré Brno, Nové sady, 1360 m2

Nové sady, Staré Brno


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, + 95 Kč/m²/měsíc služby + přímá spotřeba energie)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Bez realitního poplatku nabízíme pronájem prémiových kancelářských prostor v právě dokončované budově Skylight X v business centru TITANIUM na Nových Sadech.

Předmětné prostory mají plochu 1360 m² a nachází se na 6. NP, přičemž výměru je možno přizpůsobit. Klient má zásadní vliv na výslednou podobu prostor - dle jeho potřeb lze vybudovat řešení open space nebo kanceláře flexibilně dělit a doplnit prostory o zasedací místnosti, kuchyňku a sociální zázemí.

Skylight X je nejmodernější budova business centra TITANIUM a dále rozvíjí jeho dlouhodobý akcent na maximální komfort při práci. Kanceláře příjemně prosvětlují trojitá okna od podlahy po strop, světelnou pohodu můžete regulovat pomocí polohovatelných venkovních žaluzií a LED osvětlení. Prostory jsou vybaveny systémem klimatizace s efektivní rekuperací, mají zdvojené podlahy, internet je vedený optickým kabelem a společné prostory jsou pokryté vysokorychlostní Wi-Fi a 5G. Centrum funguje 24/7 včetně recepce a on-site manažera.

Nejvyšší podlaží Skylight tvoří business terasa se zelenou oázou pro relaxaci a fantastickým výhledem na Petrov a Špilberk. Terasa je lemována fitness dráhou pro udržování kondice (viditelná na vizualizacích) a nabízí také relax studio pro zklidnění a meditaci. Středobodem budovy je 9-patrové prosklené atrium, které vpouští do interiéru denní světlo (odtud jméno budovy Skylight).

V business centru TITANIUM naleznete kvalitní italskou restauraci, kavárnu, lékárnu, bankovní, poštovní a další služby.

K nastěhování od 1Q-2025.

Rádi Vám bezplatně sestavíme přehled brněnských kancelářských prostor dle Vašich představ, pro více informací kontaktuje makléře.

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK, + 95 Kč/m²/měsíc služby + přímá spotřeba energie
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Nové sady, Staré Brno
ID
00007
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1360 m2
Lokalita objektu
Centrum obce

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Petrželka

Tomáš Petrželka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Brně.

Podobné nabídky