Prodej pozemku, Letovice, 4085 m2

Letovice


3 178 130 Kč
HYPOTÉKA od 15 146 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Letovicích

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji stavební pozemek 4 085 m² u Letovic. Pozemek se nachází na jižním svahu, nad obcí, mimo ostatní zástavbu, s krásným výhledem. Svou polohou nabízí možnost bydlení uprostřed přírody v naprostém soukromím.

Pozemek je tvořen dvěma sousedícími parcelami a je zatravněn (louka).
Ideálně by sem zapadl srub či dřevostavba. S využitím okolního pozemku např. pro výběh koní či jiného zvířectva, sad, rozlehlou zahradu atd.
Elektřina na hranici pozemku.

Příjezd je po veřejně přístupné účelové komunikace, která je částečně zpevněna.

Hledáte-li bydlení na polosamotě, v srdci přírody a přitom s dobrou dopravní dostupností, je toto pro vás to pravé.

Letovice jsou město v Jihomoravském kraji, 21 km severně od Blanska a 45 km od Brna, na soutoku Svitavy a Křetínky. Žije zde 6 744 obyvatel. Nedaleko západního kraje města je na řece Křetínce postavena vodní nádrž, vyhlášená rekreační oblast pro milovníky vodních sportů. Město je obklopeno zalesněnými stráněmi kopců. U jižního okraje města je zámek. Město je křižovatkou cyklistických tras. V okolí stojí dále za zmínku jeskyně blanických rytířů v obci Rudka, zámek Kunštát. Samotné město má plnou občanskou vybavenost a dobré dopravní spojení (hlavní vlakový koridor Brno - Česká Třebová a rychlostní komunikace R43 Brno - Svitavy).

Cena
3 178 130 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Letovice
ID
02335
Plocha nemovitosti
4085 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Josef Jindra

Josef Jindra

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Letovicích.

Podobné nabídky