Prodej rodinného domu, Ζάκυνθος, Řecko, 270 m2

Ζάκυνθος, Řecko


18 800 000 Kč

Regionální dodavatelé

Popis

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, developerské novostavby rekreačních komplexů či areálu nebo samostatné domy za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci. Zadejte nám Vaši poptávku a my Vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi.

Vynikající příležitost ke koupi - rodinná luxusní vila v blízkosti nejrozlehlejší a nejoblíbenější pláže Laganas na Zakynthosu.

Luxusní vila o velikosti 270 m² se prodává včetně vybavení a disponuje obývacím pokojem, jehož dominantou je otevřený světlý prostor s kamenným krbem a plně vybavenou kuchyňskou linkou s posezením. Ve druhém patř kam se pohodlně dostanete vnitřním schodištěm, které vede z obývacího pokoje, naleznete dva samostatné moderně zařízené pokoje, které mají vlastní koupelnu s toaletou a prostornou terasu o velikosti 100m². Vchod do vily zajišťují bezpečnostní dveře spolu s alarmem.

Z vily jsou díky velkým oknům nádherné výhledy do zahrady, která má krásných 2000m². Na udržované zahradě naleznete vlastní bazén s lehátky, okrasné dřeviny, večerní osvětlení a parkovací stání. Zahrada je kompletně oplocena, což zajišťuje maximální soukromí.

Pouhý 1 km je vzdálena krásná písečná pláž Laganas s mírným vstupem a průzračně čistou vodou Jónského moře. Pláž Laganas meří neuvěřitelných 10 kilometrů a je chráněným územím kvůli hnízdění ohrožených mořských želv Caretta Caretta. Hlavním rysem předměstí pláže je malý lesní ostrov Cameo, který se nachází nedaleko od sousední pláže Agios Sostis. V blízkosti pláže je mnoho taveren a kaváren, které se s blížícím večerem mění na místa plná večírků. Samotná vesnice má mnoho obchodů, kam můžete vyrazit na nákupy. Je zde zajištěna autobusová doprava na letiště a do hlavního města Zakynthosu.

Zakynthos je třetí největší ostrov na Jónském moři, plný krás v podobě tyrkysového moře, bělostných pláží, útesů a podmořským životem. Můžete zde vyrazit na proslulou pláž s vrakem Navagio, na prohlídku Modrých jeskyní nebo za karetami obrovskými a večer zakončit v jedné z taveren s příjemnou atmosférou nočního života zde na ostrově.

Cena 750 000 € neobsahuje notářský poplatek a smluvní provize RK včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω.

Cena
18 800 000 Kč
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Ζάκυνθος, Řecko
ID
1979
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
270 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
180 m2
Plocha nemovitosti
2000 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Elena Macková

Elena Macková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky