Prodej rodinného domu, Ipsos, Řecko, 320 m2

Ipsos, Řecko


20 800 000 Kč

Regionální dodavatelé

Popis

„Řecko na klíč“ – individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních.

Luxusní vila nabízí klidné a soukromé prostředí rodinné rezidence, uprostřed olivového kopce. Pohádkový výhled na západ slunce a na moře je přesně to, co bychom si mohli dopřát v době plné stresu a negativismu. Nadčasová vila se s rozlohou 320 m² rozprostírá na 4.200 m² velkém pozemku. Dům disponuje celkem 12 místnostmi: rodinný mezonet 5+kk a 3 zcela samostatné apartmány. Garáž pro 4 vozidla. Zároveň se tu může ubytovat více hostů a také personál, který se o vše postará celoročně.
Vstup do vily je přes kamenem dlážděnou terasu s kvetoucím ostrůvkem. Na spodní terasu s velkým bazénem jdete přes pohádkovou kamennou bránu.
Veliký bazén s výhledem na západ slunce, severní a západní pobřeží, ostrovy a vzdálené vesnice.
Rodinná část:
1P. Světlá vstupní hala. Obývací místnost (9,5 m² x 7,3 m²) je řešená jako open-plan s plně vybaveným kuchyňským koutem. Dominantou obývacího pokoje je krb v tradičním prvku ze štuku, mramoru a dřeva. Nechybí šatny a sprchy. Vnitřní schodiště do spodní částí domu s ložnicí a garáží. Kolem patra vede velikánská terasa, která poskytuje nepřekonatelný výhled na horizont moře. Master Bedroom Suite zahrnuje: ložnici, šatnu, vlastní koupelnu a samostatný přístup ze spodní terasy.

2P má celkem 4 ložnice z nichž jedna má svojí vlastní koupelnu. Z každé ložnice se dostanete na další terasu nebo balkón. Další koupelna a sprcha jsou na chodbě.

Přízemí: 3 samostatné apartmány. Každý apartmán 2+kk se sprchou a vestavěnými skříněmi. Apartmány mají každý svůj samostatný přístup.
Konstrukce a materiály stěn, oken, dveří a střechy poskytují úplnou izolaci na úrovni nejvyšší kvality, která umožňuje řízení ohřevu budovy v létě a tepelných ztrát v zimě, což nabízí velmi ekonomické provozní náklady. Výkonný moderní plynový/naftový kotel, 5-ti zónové teplovodní a ústřední topení na dvě paliva (nafta nebo plyn). Všechny okenní a terasové otvory mají integrovanou síťovinu proti hmyzu a mají uzamykatelné žaluzie. Vila je obsluhována 95 m3 samostatnou podzemní nádrží na vodu, která je zásobována z dešťové vody a sekundárně může obsloužit celou vilu autonomně. Klimatizace je ve všech obytných prostorech.
Abyste mohli plně ocenit tuto nemovitost je třeba ji vidět. Do detailu promyšlené vnitřní prostory, nekonečné soukromí a smysl pro detail v kouzelném prostředí - to vše určitě zapůsobí na ty, kteří hledají jedinečnou příležitost.

Cena 800.000€ včetně právnického servisu, tlumočení a doprovodu.
Cena neobsahuje notářský poplatek. V Řecku Vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také Vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Tlumočnický servis, překlady dokumentů, korespondence, jednání s úřady včetně finančních. Kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.

Cena
20 800 000 Kč
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Ipsos, Řecko
ID
1048
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
320 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
4200 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Elena Macková

Elena Macková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky