Prodej rodinného domu, Nová Role - Mezirolí, 310 m2

Nová Role, Mezirolí


9 999 900 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 657 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Nové Roli

Popis

Nabízíme k prodeji nadstandardní rodinný dům v exkluzivní lokalitě části obce Mezirolí v obci Nová Role, okres Karlovy Vary. Tato luxusní nemovitost rodinného typu je situována na samostatné parcele o rozloze 1148m² s celkovou zastavěnou plochou 178m² a užitnou plochou 314m². Impozantní třípatrový dům disponuje sedmi pokoji, prostornou kuchyní s jídelnou, třemi koupelnami, technickou místností a terasou. Vzhledem k tomu, že je dům zcela podsklepen, k dispozici je další podzemní podlaží se třemi místnostmi, které slouží jako úložný prostor, prádelna a místnost s technickým zařízením domu. Dům je vybaven kuchyňskou linkou včetně spotřebičů, jinak je prázdný. Nemovitost je napojena na veřejný vodovod a kanalizaci, otop je řešen plynovým kotlem, je energeticky nenáročný díky použitým technologiím a zateplení fasády. Dále je zde k dispozici čistička vzduchu a security zabezpečení. Udržovaná, kompletně oplocená zahrada s 970 m2 je oázou klidu. Parkování je možné na pozemku, nebo před domem. Tuto nemovitost lze financovat hypotékou, kterou vám rádi zdarma vyřídíme v rámci našich služeb.

Dům je vybaven částečným vybavením a nabízí tak novým majitelům možnost přizpůsobit interiér jejich individuálním preferencím a požadavkům. K dispozici je také sklep o rozloze 70m² pro další úložný prostor. Nemovitost je napojena na kanalizaci, dálkový vodovod a plynovod, a je vybavena elektřinou s napětím 120 V a 230 V. Pro pohodlné vytápění slouží ústřední plynové topení.

Kromě luxusního vybavení nabízí tato nemovitost také vynikající dostupnost, díky které si noví majitelé mohou užívat klidu a soukromí venkovského života, aniž by se vzdávali pohodlí městského života. V blízkosti domu jsou k dispozici veškeré potřebné služby a dopravní infrastruktura, včetně přístupu k silnici a autobusu.

Tato exkluzivní nemovitost zaujme náročné kupující, kteří ocení jedinečný luxusní charakter a komfort, který tento dům nabízí. Buďte jedním z těch, kteří ocení tuto unikátní příležitost v obci Nová Role. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
9 999 900 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Nová Role, Mezirolí
ID
8223
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
314 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
178 m2
Podlahová plocha
310 m2
Plocha nemovitosti
1148 m2
Plocha zahrady
970 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V, 230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lucie Kadlecová

Lucie Kadlecová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nové Roli.

Podobné nabídky