Prodej bytu 4+kk, Praha - Hostivař, Rižská, 123 m2 (ID: 1523396)

Rižská, Praha 10 - Hostivař


13 300 000 Kč
HYPOTÉKA od 63 384 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Představujeme vám na prodej krásný byt 4+kk s dvěma koupelnami a velkou terasou. Nachází se v Hostivaři v Praze 15, ul. Rižská a poskytne vám plochu 108 m².
Moderní kuchyň s velkou pracovní plochou je vybavena spotřebiči Elektrolux a indukční varnou deskou AEG. Večerní pohodu vám pak zpříjemní vinotéka Liebherr. Místnosti bytu propojuje chodba s vestavěnými úložnými prostory. Další vestavěné skříně najdete v ložnici, která má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Další místnost, je shodně jako obývák a ložnice orientovaná na jih a všechny tyto místnosti mají vlastní vstup na terasu o ploše 16m².
Součástí bytu je také druhá koupelna s vanou a samostatná toaleta. Čtvrtá místnost je též vybavena vestavěnou skříní.
V neposlední řadě k bytu náleží 2 parkovací stání.
Hned za domem můžete využívat dětské hřiště, 900 m od domu budete mít Přírodní památku Meandry Botiče nebo 1,5 km vzdálený Přírodní park Hostivař - Záběhlice s vodní nádrží Hostivař.
Samozřejmostí je kvalitní občanská vybavenost.
Neváhejte kontaktovat makléře a domluvit si prohlídku.

Cena
13 300 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Rižská, Praha 10 - Hostivař
ID
0015
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
123 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Bareš

Jan Bareš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 10.

Podobné nabídky