Prodej rodinného domu, Alykanas, Řecko, 160 m2

Alykanas, Řecko


17 950 000 Kč

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé

Popis

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro Vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Zadejte nám vaši poptávku a my Vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi. V první řadě budeme pozorně naslouchat vašim požadavkům, abychom mohli nabídnout dostačující balíček nemovitostí, který je šitý Vám na míru. Naši důvěryhodní profesionálové a rozsáhlá nabídka nemovitostí jsou Vám vždy k dispozici.
Pospěšte si. Řecko má prozatím nejvíce cenově dostupné bydlení v Evropě – nebude to trvat dlouho. Nárůst cen z každým rokem nabírá rychlost.

Radí bychom Vám prezentovali jednou výjimečnou příležitost pro vaši investici.
Křišťalové čísté Jónské moře, přenádherný Ostrov Zakynthos, vyhledávaná lokalita městečka Alykes, soukromá pláž a dům v první linii – co by si více mohl přát ten, kdo se rozhodl vychutnávat naplno krásu života , ale zároveň nenechat si využití možností TOP investice.
Tento dům má ideální rozlohu pro odpočinek s rodinou ale rovněž i pro úspěšné provozování turistického pronájmu. Rozlehlé bungalov o 160 m² má 3 ložnice, 2 koupelny. Obývací pokoj se otevírá přes velikánská terasová okna, nádherný výhled na moře a sousední ostrov Kefalonie.
Rozlehlý pozemek 2500 m² dle územního plánu umožňuje výstavby dalších 300-400 m² užitné plochy, což je velmi dobrá příležitost, pokud byste chtěli v budoucnu dům zvětšit nebo postavit další..
Soukromé parkoviště a velká zelená zahrada.
Naprosto klidné místo, kde většina okolních domu jsou soukromé vily, mimo rušných lokalit turistickému provozu.

Krásný výhled nabízí nekonečný horizont, vlevo je vidět ostrov Kefalonie, vpravo jiskřící ohni města Zakynthos (Chora). Křišťálově čistá lazurová voda s oblázkovou soukromou pláži, kde byste mohli přímo před domem kotvit svoji vlastní loď.
Poblíž (700 m) se nachází známá dlouhá písečná pláž centrum letoviska Alykes, 1,1 km od pláže Laparda a 1,9 km od pláže Alykanas.
Na mezinárodní letiště Zakynthos je to 18 km.

Dům je po rozsáhlé rekonstrukci z roku 2021, čistý, kompletně vybavený a čeká na svého nového majitele, který by přidal trochu svého vlastního šmrnce interiéru.
Nezapomeňte. Vždy platí pravidlo - dům můžeme upravovat podle sebe jak chceme aj vícekrát, ale místo upravit již nelze a proto vybíráme ho navždy.

Dům se prodává včetně zařízení a kompletního vybavení - TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyní, dětské hřiště, zahradní nábytek, venkovní gril. ..
Cena je 850.000 € je k jednání a je včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Cena neobsahuje notářský poplatek. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Transport z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, korespondence, jednání s úřady včetně finančních, kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.

Cena
17 950 000 Kč
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Alykanas, Řecko
ID
2702
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
180 m2
Plocha nemovitosti
2500 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Elena Macková

Elena Macková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky