Prodej bytu 3+kk, Tsilivi, Řecko, 62 m2

Tsilivi, Řecko


6 700 000 Kč

(Velmi výhodná investice)


Regionální dodavatelé

Popis

Ostrov Zakynthos - Investiční přiležitost. Bech Front CocoPalm Komplex - Apartmán Nr. 2

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitostí, za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci.
K prodeje luxusní 2-ložnicový apartmán v první linii, v přízemí s terasou a předzahrádkou.
Je součastí apartmánové vily, která má celkem 5 apartmánů. Rozloha 62 m², situovaný v exkluzivním rezidenčním komplexu ve městečku Tsilivi, přímo u písečné pláže na řeckém Ostrově Zakynthos, který je známý svými idylickými plážemi, třpytivě modrým mořem a bohatými kulturními památkami. Ideální místo pro ty, kteří touží po mořské lazuře, ale zároveň chtějí být blízko všeho, co ostrov nabízí.
Apartmán se nachází v uzavřeném komplexu s exkluzivními službami, které zahrnují kompletní správu případných rezervací, vlastní recepci, která je k dispozici pro všechny vaše potřeby, tým na údržbu budovy a zahrady, který se stará o to, aby vše vypadalo bezchybně.
Celý komplex je obklopen 2-akrovým soukromým pozemkem, který připomíná parkovou zónu s udržovanou zahradou. Nechybí zde i společný bazén o velikosti 50 m², bar s teplou kuchyní a bezproblémové bezplatné veřejné parkoviště přímo před budovou.
Svou polohou a vybavením je ideální pro dlouhodobé bydlení, ale i pro krátkodobé pobyty s vysokým návratem investic z pronájmu.
Apartmán je plně vybaven moderním, novým a stylovým nábytkem, útulné ložnice se vstupem na terasu. Obývací pokoj s menší kuchyní má rozkládací gauč, vhodný pro návštěvu. Výhled z terasy na okrasnou zahradu plnou květů, palm a kypřic.
Sezóna na Zakynthosu trvá 6 až 7 měsíců, což dává vlastníkům apartmánu možnost využít jej jako výnosový pronájem. S takovou délkou sezóny a s takovou polohou, je tento apartmán ideální investicí pro ty, kteří hledají kombinaci relaxace a potenciálního příjmu.
Ležící v srdci Jónských Ostrovů, Zakynthos je snadno dostupný letadlem i autem. Ostrov se může pochlubit řadou historických památek, včetně byzantských muzeí, starověkých klášterů a malebných vesnic. Kromě toho je to také domovem pro nádherné přírodní rezervace, jako jsou Modré jeskyně a slavná pláž Navagio, známá také jako pláž Wrack.
Užijte si život v ráji na Zakynthosu. Nechejte se unést kouzlem řeckého ostrova a vstupte do světa, kde se spojuje luxus, pohodlí a neopakovatelná atmosféra středomoří.
Cena 280.000 € neobsahuje notářský poplatek a smluvní provize RK včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Naše služby obsahují kompletní právnický servis v Řecku, spojený s ověřením nemovitostí vůči právním závadám, notářské garance. V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω.
Těšíme se na setkání v naší oáze klidu a pohody.

Cena
6 700 000 Kč
Poznámka k ceně
Velmi výhodná investice
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Tsilivi, Řecko
ID
2918
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
62 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Elena Macková

Elena Macková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.

Podobné nabídky