Prodej bytu 3+kk, Praha - Stodůlky, Borovanského, 71 m2

Borovanského, Praha 13, Stodůlky


7 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 695 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk 81 m² s lodžií v panelovém domě 7. patro s lodžií který byl kompletně zrekonstruován v září 2022. Byt má nové rozvody vody a elektřiny, připravu na instalaci klimatizace. V celém bytě je položena kvalitní vinylová podlaha. V obývacím pokoji a pracovně/dětském pokoji jsou instalována světla s nastavitelnou intenzitou a teplotou. Podhledy v celém bytě obsahují zapuštěné kolejnice pro záclony a závěsy. Bytová dispozice zahrnuje obývací pokoj, novou vestavěnou kuchyni, dvě ložnice, koupelnu s prostorným sprchovým koutem, samostatné WC a technickou místnost pro pračku a sušičku. K bytu náleží také sklepní prostor o velikosti cca 4 m². Byt i dům jsou v družstevním vlastnictví a anuita je plně splacena. V domě je prostorný výtah po rekonstrukci s bezbariérovým přístupem. Energetická náročnost budovy je třídy D, přičemž na podzim 2023 byla dokončena nová střecha včetně jejího zateplení, stejně jako kompletní výměna vzduchotechniky a stoupaček. V celém domě jsou plastová okna.
Měsíční náklady na bydlení činí 5.800 Kč pro dvě osoby, včetně fondu oprav, plus elektřina (860 Kč/měsíc) a internet (490 Kč s rychlostí 1 GB/s). K dispozici není přidělené parkovací místo ani garáž, ale je možné využít veřejné parkování bez modrých zón nebo si pronajmout hlídané parkovací místo ve vzdálenosti cca 100 m od domu.
Lokalita nabízí vynikající občanskou vybavenost. V docházkové vzdálenosti najdete obchody jako Albert, Lidl, Billa, Teta drogerie a Pepco. V blízkosti se nachází několik mateřských a základních škol, poliklinika, pošta, restaurace a doručovací místa pro kurýrní služby. Nejbližší autobusová zastávka Malá Ohrada je vzdálená jen 200 m, další zastávky Červeňanského a Píškova jsou rovněž dostupné pěšky. Autobusy zajišťují přímé spojení na linky metra A a B během 5-10 minut.
Pro sport a relaxaci je v okolí několik parků a sportovišť, včetně cyklostezek, dětských hřišť, fitness center. V blízkosti se nachází také Prokopské a Dalejské údolí které tvoří severovýchodní výběžek Českého krasu, ideální pro procházky a běhání, nebo zde můžete relaxovat na čerstvém vzduchu.
Pokud hledáte moderní a prostorný byt s výhledem do zeleně v klidné lokalitě, tato nemovitost je pro vás ideální. Kontaktujte mě pro domluvení prohlídky.

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Borovanského, Praha 13, Stodůlky
ID
11415
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
71 m2
Patro
7. z 8
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Plocha nemovitosti
81 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Sklep
Lodžie
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Luboš Borovka

Luboš Borovka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze.

Podobné nabídky