Prodej bytu 1+kk, Sluneční pobřeží, Bulharsko, 40 m2 (ID: 1524050)

Sluneční pobřeží, Bulharsko


1 152 000 Kč

(1152000)


Regionální dodavatelé

Popis

Nesebar Fort Club na splátky 1+kk, 40 m² v přízemí s balkónem a výhledem na bazén a do zahrady, apartmán je zařízený . Splátkový prodej nemovitosti v Bulharsku u moře do osobního vlastnictví, v rovnoměrných měsíčních platbách po dobu až 10 let s akontací 20% z celkové kupní ceny. Položen je v západní části resortu, pouze několik stovek metrů od písečných pláží. Komplex je místem plným přírodních krás a nabízející výjimečnou kombinaci hor a mořského vzduchu. Zahradní část komplexu je plocha plná rostlin a stromů o rozloze 15 000m². Majitelé se zde cítí pohodlně také díky domácí atmosféře relaxační zóny s vodními plochami, skalkami a výhledem do zeleně. Další výhodou lokality je bezprostřední blízkost přírodní rezervace “Kalina” a centrum Slunečného pobřeží. Komplex je vybudován na velkém prostoru, ale přesto nabízející všechny vymoženosti luxusního komplexu – 3 restaurace s mořskou kuchyní, italskou kuchyní a středomořskou kuchyní, bar, kavárnu vídeňského stylu, bazény pro děti a dospělé, obchody, sauny, směnárny, hřiště pro děti, tenisové kurty a fotbalové hřiště, internetovou kavárnu, půjčovnu aut a hlídané parkoviště. Vlastníci nemovitostí v komplexu jsou blízko všem zábavným a rekreačním aktivitám na břehu Černého moře. Aquapark nabízí vodní atrakce pro všechny věkové kategorie, koktejlové bary a restaurace. Rodiče mohou odpočívat s jistotou, že jejich děti jsou v bezpečí během svých hrátek ve vodním zámku nebo v bazénku pro batolata. V jiných částech komplexu se nachází následující vybavení: 3 Restaurace – mořská kuchyně, italská kuchyně a středomořská kuchyně Bary Kavárna 6 Bazénů pro dospělé s plavčíkem Bazén pro děti s plavčíkem Obchody Fitness klub Kosmetický salon Zubní ordinace Zdravotní centrum Směnárna Hřiště pro děti Internetová kavárna Relaxační zóna v zeleni: stromy, květiny a trávníky Odpadkové koše a popelníky kolem všech budov Půjčovna aut Hlídané parkoviště Masážní studio Golfové hřiště s 15 jamkami.

Kupující neplatí provizi.
Finance:
Při koupi na splátky potřebuje kupující pouze jeden doklad totožnosti a akontaci.
Nic víc nás nezajímá .
Při koupi nemovitosti od naší společnosti můžete využít naše velmi výhodné splátkové kalendáře:

Standardní schéma odložené platby:

– 30 % z ceny splatné při podpisu předběžné smlouvy;

Zbývajících 70 % lze uhradit odloženými platbami Fort Noks:

– Do jednoho roku od podpisu předběžné smlouvy – odložená platba bez úroku
– až 3 roky odložená platba s 5,0 % ročním úrokem
– až 5 let odložená platba s 6,5 % ročním úrokem
– až 7 let odložená platba s 9,2 % ročním úrokem
– až 10 let odložená platba s 9,7 % ročním úrokem
Výpočet financování:
První platba 30% z 48.000 € = 14.400 €
Zbýva 33.600 €
Splátka na 3 roky s úrokem 5,0 % = 1.008 € měsíčně
Splátka na 5 let s úrokem 6,5 % = 658 € měsíčně
Splátka na 7 let s úrokem 9,2 % = 544 € měsíčně
Splátky na 10 let s úrokem 9,7 % = 439 € měsíčně
Byt je možné užívat /pronajmout/ po zaplacení 30% kupní ceny. K podpisu notářského zápisu dochází po úplném zaplacení bytu.

Servisní poplatek roční je 13,20 €/m²

Kupující neplatí provizi.

Golfový klub Nesebar, Holiday & Orchid Fort jsou vhodné pro vzrušující rodinnou dovolenou v létě i pro pohodlné celoroční bydlení v nejlepším bulharském černomořském letovisku – Slunečném pobřeží.

Golfový klub Nesebar, Holiday & Orchid Fort se nachází hned vedle krásného aquaparku a 10 minut chůze od krásných pláží Slunečného pobřeží a v těsné blízkosti našeho komplexu Nessebar Fort Club. Poloha komplexu je velmi výhodná – je kousek od přelidněného centra letoviska a zároveň v pěší vzdálenosti od nádherných pláží Slunečného pobřeží a vzrušujícího nočního života v letovisku. Nachází se necelých 500 metrů od centra letoviska Slunečné pobřeží, kde najdete různé možnosti zábavy.

Zahradní plocha komplexu je barevnou kombinací přírodních rostlin a stromů. Majitelé i hosté se budou cítit příjemně v útulném prostředí rekreačních zón s vodou, skalnatými zahradami a výhledem do zeleně.
Podle nedávného výzkumu „Klub Holiday and Orchid Fort: je nejzelenějším komplexem v regionu obce Nessebar v Bulharsku. Terénní úpravy (rostliny a zelené plochy) pokrývají více než 45 000 m² (přes 4,5 akrů), což je asi 65 % celkové plochy pozemku, na kterém je areál postaven. Ideální místo pro život a trávení letní dovolené.

Infrastruktura Holiday & Orchid Fort Golf Club:

– 2 restaurace bulharské a evropské kuchyně;
– Bar;
– 9 bazénů pro dospělé a děti s plavčíky a bezplatnými lehátky;
– 2 tobogány;
– kulečník a stolní tenis;
– supermarket;
– Obchody;
– Směnárna;
– Dětská hřiště s houpačkami a skluzavkami;
– „Relax“ zóna „oáza“ se stromy, květinami a trávou;
– venkovní fitness;
– Tenisový klub;
– Wi-Fi pokrytí na území areálu
– půjčit auto;
– masáže a SPA;
– Bezplatné parkování pro majitele a hosty;
– Dětský klub
– kancelář – recepce, kde jsou nabízeny všechny druhy služeb a zájezdů

Nessebar Fort Club je vhodný pro vzrušující rodinnou dovolenou v létě i pro pohodlné celoroční bydlení v nejlepším bulharském černomořském letovisku – Slunečném pobřeží.

Nachází se hned vedle aquaparku Action a 10 minut chůze od krásných pláží Slunečného pobřeží, vedle našich komplexů Holiday & Orchid Fort Golf Club

Infrastruktura Nessebar Fort Club zahrnuje:

– dvě restaurace;
– 5 bazénů pro dospělé;
– bazén pro děti;
– supermarket;
– obchody se suvenýry a plážovými doplňky;
– fitness a sauna;
– Směnárna;
– Dětské hřiště s houpačkami a skluzavkami;
– venkovní fitness;
– tenisový kurt / fotbalové hřiště;
– „Relaxová oáza“ – zelená plocha se stromy, květinami, lehátky a houpacími sítěmi,
– Wi-Fi pokrytí na území areálu

– Cestovní kancelář;
– Bezplatné parkování pro majitele a hosty;
– Kancelář – recepce, kde jsou nabízeny všechny druhy služeb a zájezdů.

… A mnohem více – rozvoj a zlepšování infrastruktury resortu je nepřetržitý proces.

Cena
1 152 000 Kč
Poznámka k ceně
1152000
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Sluneční pobřeží, Bulharsko
ID
98813
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
10 kWh/m2 za rok

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jennifer Hrazdírová

Jennifer Hrazdírová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.

Podobné nabídky