Prodej chaty, Kostelany, 69 m2 (ID: 1524906)

Kostelany


3 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 14 297 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kostelanech

Popis

Prodej celoročně obyvatelné chaty v obci Kostelany – Hrbačky

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi celoročně obyvatelné chaty o dispozici 3+kk, nachází se v malebné obci Kostelany v lokalitě Hrbačky. Tato zděná chata prošla kompletní rekonstrukcí a splňuje všechny nároky na moderní bydlení v klidném prostředí, obklopené přírodou.

Chata disponuje dvěma nadzemními podlažími a nabízí komfortní zázemí pro rodinnou rekreaci nebo bydlení. V přízemí se nachází propojený prostor kuchyně, jídelny a místa pro rozkládací sedačku a krb, další krb je umístěn v patře domu. Krby jsou napojeny na výměník a podlahové vytápění, což zajišťuje efektivní a příjemné vytápění celého objektu. V patrech je vytápění možné samostatně regulovat v každé místnosti. V patře jsou vybudovány dva pokoje - menší pokojík a prostorná ložnice s kamny, místem pro TV a vstupem na terasu, která lemuje celou chatu a odtud je úžasný výhled na lesy.

Kuchyně je vybavena moderními spotřebiči, včetně myčky, vestavné horkovzdušné trouby a indukční varné desky, což Vám poskytne veškerý komfort pro vaření během dlouhého pobytu. V koupelně se nachází sprchový kout a místo pro pračku. K dispozici je technická místnost a dřevník a sklípek.

K chatě náleží lehce svahovitý, prostorný pozemek, který nabízí dostatek místa pro relaxaci, zahradničení nebo jiné volnočasové aktivity o výměře 481 m2. Velkou výhodou je i ve vlastnictví přístupová cesta, která je součástí prodeje. K dispozici jsou dvě parkovací místa na obecním pozemku.

Technickou část chaty zajišťuje: krb s výměníkem; nový komín; podlahové vytápění v přízemí domu; septik; plastová okna; nová střecha – zateplení 10 cm polystyren a stříkaná izolace, nové podbití, krytina Fatrafol; společná studna - užívaná na vaření, umývání, zalévání zahrady; nové rozvody vody, odpadů; nová izolace kolem objektu; částečně nová elektřina; nové omítky.

Tato nemovitost představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají klidné místo v dosahu přírody s výbornou dostupností. Obec Kostelany leží 12 km severovýchodně na okraji Chřibských lesů a je výborně dostupná autem i autobusem.

Třída energetické náročnosti budovy: G Průkaz energ.náročnosti nebyl doložen.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Cena
3 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Kostelany
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
69 m2
Plocha nemovitosti
481 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Komenda

David Komenda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kostelanech.

Podobné nabídky