Prodej rodinného domu, Háje nad Jizerou, 160 m2 (ID: 1524970)

Háje nad Jizerou


4 231 395 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 166 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hájích nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte útočiště, kde se sny stávají skutečností? Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům v srdci malebné obce Háje nad Jizerou, konkrétně v osadě Dolní Sytová. Tento dům, zasazený na pravém břehu řeky Jizery, je dokonalým místem pro ty, kteří touží po romantice a klidu přírody. Na pomezí Krkonoš a Českého ráje, kde se majestátní hory setkávají s malebnými údolími, najdete svůj nový domov. Okolní příroda je rájem pro milovníky turistiky, cyklistiky a rybaření. V zimě si můžete užívat blízkost lyžařských středisek v Krkonoších, zatímco léto nabízí nespočet možností pro výlety a relaxaci. Dolní Sytová je místem, kde se zastavil čas a kde můžete skutečně vychutnat každý okamžik. Navíc, díky výborné dopravní dostupnosti ( umístění na tahu Semily, Jilemnice ), se snadno dostanete do větších měst, což zajišťuje ideální kombinaci klidu a pohodlí. Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči. Tento dům je více než jen nemovitost – je to místo, kde můžete začít psát novou kapitolu svého života.
Fotografie druhého podlaží zašleme zájemcům na vyžádání.

Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 30 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106399.

Cena
4 231 395 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Háje nad Jizerou
ID
N106399
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha nemovitosti
350 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Spies

Petr Spies

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hájích nad Jizerou.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky