Prodej rodinného domu, Slavkov u Brna, Slovanská, 227 m2 (ID: 1525164)

Slovanská, Slavkov u Brna


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Slavkově u Brna

Popis

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme prodej rodinného cihlového domu, který se nachází v oblíbené lokalitě města Slavkov u Brna, na ulici Slovanská. Slavkov u Brna je město v okrese Vyškov v Jihomoravském kraji, situované přibližně 20 km východně od Brna.

Jedná se o řadový, koncový dům s dispozicí 4+1, který nabízí nádvoří, garáž a malou zahrádku. Dům je umístěn na atraktivním místě města a je celý podsklepený s podkrovím. Vchod do domu je možný z hlavní ulice i z boční strany.

Dům má zastavěnou plochu a nádvoří o rozloze 199 m², užitnou plochu 227 m² a celkovou plochu 218 m². V přízemí se nachází prostorná chodba, kuchyň s jídelním koutem a komorou, tři pokoje (obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj) a koupelna s vanou a umyvadlem. Toaleta je oddělená.

Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou ve tvaru L na míru, včetně spotřebičů (myčka, kombinovaný sporák s plynovou deskou a horkovzdušnou troubou, digestoř, mikrovlnná trouba, lednice s mrazničkou). Z kuchyně je přístup do dvora a podsklepení. V podsklepení se nachází čtyři místnosti včetně kotelny, kde je umístěn plynový kotel kombinovaný na ohřev teplé vody. K dispozici jsou také tři průduchy pro případné další vytápění. Další místnosti zahrnují prádelnu, žehlírnu, komoru a sklep na zeleninu.

V prvním patře se nachází chodba, jeden pokoj, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, a samostatná toaleta. Dále jsou zde dvě menší půdní místnosti a prostorný půdní prostor, který lze využít k vybudování dalších místností.

Dům byl zkolaudován v roce 2003 a je v dobrém stavu, připravený k okamžitému nastěhování. Je napojen na veškeré inženýrské sítě, včetně elektriky (měď), vody (plast), a připojení na internet. Okna jsou plastová i dřevěná, podlahy kombinují dlažbu a plovoucí podlahy.

K domu patří dvorní trakt, ideální pro venkovní posezení a relaxaci, a také vjezd do garáže. Malá zahrádka je vhodná pro pěstování bylinek, keřů a květin.

Slavkov u Brna nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně barokního zámku se zahradou a golfovým hřištěm, náměstí plného obchodů, cukráren a restaurací, a zajímavé židovské památky.

Energetická náročnost budovy nebyla dosud zjištěna, uvádíme tedy třídu G. Podrobnosti budou upřesněny při podpisu kupní smlouvy.

Neváhejte se se mnou domluvit na prohlídce, ráda vám poskytnu další informace.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Slovanská, Slavkov u Brna
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
227 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
218 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavlína Procházková

Pavlína Procházková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Slavkově u Brna.

Podobné nabídky