Prodej rodinného domu, Zdiby, 376 m2

Zdiby


21 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 104 798 Kč /měs.

(včetně všech poplatků RK)


Regionální dodavatelé v Zdibech

Popis

Exklusivní nabídka pro nejnáročnější klientelu.

Dovolujeme si vám nabídnout krásný, velmi prostorný, zděný rodinný dům v těsné blízkosti Prahy, s dispozicí 7+kk a garáží pro dva vozy, s terasou a zastřešeným bazénem, s užitnou plochou 376 m2 (zastavěná plocha 188 m2) a pozemkem 854 m2 (zahrada 666 m2).

Přízemní část domu nabízí velkorysou obývací část spojenou s kuchyňským koutem a výhledem do zahrady, dále zde najdete menší pokoj/pracovnu, komoru a samostatnou toaletu s technickou místností.
Velkou výhodou je výška stropu 3 metry.
Po masivním schodišti se dostanete do patra, kde najdete čtyři prostorné a světlé ložnice, jeden ještě nedodělaný pokoj, který může mít i svou vlastní koupelnu, velkou komoru, koupelnu se sprchovým koutem a koupelnu s vanou, která je součástí jedné z ložnicí.
K dispozici je také pochozí půda.

V přízemní části je k dispozici také garáž pro dva automobily, terasa a na zahradě zastřešený bazén.

Dům je připojený na kanalizaci a vodovodní řád a plyn.

Další nespornou výhodou je ekonomické čerpadlo země - voda.

V okolí se nachází následující občanská vybavenost - škola, školka, restaurace, cukrárna, městský úřad, lékař, cyklostezky, které vedou podél Vltavy a nabízejí řadu možností občerstvení.

Perfektní dopravní dostupnost do Prahy, pravidelné autobusové spoje MHD, metro Kobylisy 12 minut, plánovaná výstavba tramvajových spojů až do Zdib.

V případě zájmu o prohlídku, mne neváhejte kontaktovat.
Prohlídky jsou určené pro vážné zájemce s vyřešenou finanční situací.

Cena
21 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně všech poplatků RK
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Zdiby
ID
0675
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
376 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
376 m2
Plocha nemovitosti
854 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Světlíková

Kateřina Světlíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zdibech.

Podobné nabídky