Prodej rodinného domu, Praha - Hostavice, Kamencová, 488 m2

Kamencová, Praha 9 - Hostavice


20 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 100 032 Kč /měs.

(včetně všech poplatků RK)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně nabízíme luxusní, nadstandardně provedený a kompletně vybavený rodinný dům, 5+kk, se zastavěnou plochou 184 m2, užitnou 488 m2, s pozemkem 673 m2, ve velmi klidné lokalitě Prahy 9, Hostavice.

Interiér domu nabízí velmi prostornou vstupní halu s velkou vestavnou skříní, obývací prostor spojený s kuchyňským koutem a krbem, komoru, velikou koupelnu se sprchovým koutem, toaletu a novou finskou saunu.
V obytném patře jsou k dispozici čtyři velké pokoje, ze všech je přístup na balkóny, technická místnost, velká koupelna s vanou a toaletou.

Nadstandardní vybavení - krb s mramorovým obkladem, kuchyně na míru značky Sykora, dřevěné podlahy a okna, dřevěné schodiště, podlahové vytápění ve spodní části domu, centrální vysavač, vytápěná garáž pro dva automobily, další tři parkovací stání na vlastním pozemku, vjezdová brána na dálkové ovládání, zastřešená terasa na zahradě, měděné okapy, hromosvod, tři balkóny, pochozí půda po celé délce, která nabízí různé možnosti využití.

Po dohodě je možno ponechat dům kompletně vybavený.

Naprosté soukromí a klid poskytuje krásná, udržovaná zahrada s vysokým zděným plotem, dále terasa s pergolou a pěkným posezením.

Jedná se o velmi žádanou lokalitu s kompletní občanskou vybaveností.
V okolí se nachází občanská vybavenost - školka, restaurace, obchody, nákupní centra, služby, dětská hřiště, rybníky, údolí Rokytka, Počernický park, přírodní park Klánovice, Čihadla, přírodní památky, golfový resort, tenisové kurty, cyklostezka.

Perfektní dopravní dostupnost do centra zajišťují pravidelné spoje MHD, možno využít vlakové spoje, kterými se dostanete do centra Prahy za 15 minut.

Možno financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Těšíme se na Vás.

PENB není k dispozici, proto uvádíme třídu G.

Cena
20 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně všech poplatků RK
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Kamencová, Praha 9 - Hostavice
ID
0091
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
488 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
673 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Světlíková

Kateřina Světlíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky