Prodej rodinného domu, Bohumín, Máchova, 196 m2

Máchova, Bohumín


5 198 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 24 772 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Bohumíně

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi prostorného rodinného domu s bazénem v Bohumíně, na ulici Máchova. Tento dům o dvou bytových jednotkách nabízí velký potenciál využití nejen pro vlastní bydlení, ale také k podnikání nebo jako zdroj příjmu z pronájmu. Dům je ideální pro vícegenerační bydlení nebo kombinaci bydlení s komerčním využitím. Díky samostatným vchodovým dveřím pro každou bytovou jednotku poskytuje dostatek soukromí a flexibility pro různé způsoby využití.

Dispozice domu:
1.NP prostorný obývací pokoj s krbem, ložnice, pracovna, kuchyňský kout a sociální zázemí.
2.NP obývací pokoj, ložnice s šatnou, dětský pokoj, kuchyň propojená s jídelnou, koupelna, toaleta a terasa s výhledem.
3.NP půdní prostor - nabízí možnost využití nebo rekonstrukce dle svých představ.

Další předností domu je nově vybudovaný bazén se zastřešením (2022), garáž pro 1 automobil, zastřešené parkování nabízející další 3 parkovací místa, venkovní terasa a technická místnost.
Vytápění domu je zajištěno plynovým kotlem pro každou bytovou jednotku zvlášť. Rovněž jsou zde umístěny 2 elektrické hodiny. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci.
Dům se nachází v lokalitě s vynikající dostupností všech služeb. Pro milovníky přírody a cykloturistiky je okolí ideální díky blízkosti bezpečných cyklostezek.

Tento dům je skutečně ideální volbou pro ty, kteří hledají prostorné bydlení s možností podnikání či investice.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo prohlídku nemovitosti.

Cena
5 198 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Máchova, Bohumín
ID
N00176
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
196 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
720 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Renata Valicová

Mgr. Renata Valicová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bohumíně.

Podobné nabídky