Prodej rodinného domu, Kopidlno, Hilmarova, 310 m2

Hilmarova, Kopidlno


6 290 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 29 976 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kopidlně

Popis

Nabízíme slunný rodinný dům s dispozicí 5+1, který nabízí velkorysou užitnou plochu 207 m² na nádherném pozemku o rozloze 2371 m². Tento dům, se zastavěnou plochou 135 m², je ideálním místem pro rodinný život v klidu a pohodě.
Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2022, kdy byla modernizována voda, odpad, elektroinstalace, podlahy, kuchyň i koupelna. Masivní cihlová konstrukce zajišťuje odolnost a dlouhou životnost. Dům je ve skvělém stavu, připravený na okamžité nastěhování.

Vytápění:

Dům je vytápěn efektivním elektrokotlem, ale milovníci tradičního vytápění ocení i možnost topit na tuhá paliva, což přináší nejen komfort, ale i úsporu nákladů.
Skutečným klenotem této nemovitosti je prostorná zahrada s rozmanitou zelení a vzrostlými stromy. Zahrada je ideálním místem pro relaxaci, posezení nebo zahradničení. Najdete zde množství klidových zón, které přímo nabízejí k odpočinku a užívání si krásného okolí.

Dispozice:

Přízemí: se nacházejí sklepy sklady viz půdorys ve fotkách.

1np: Veranda, zádveří, šatna, chodba, komora, wc, koupelna, obývací pokoj propojen s KK.

2np: Hala napojená na schodiště, pokoj, ložnice, pracovna, šatna, koupelna, wc.

V Kopidlně se nachází veškerá občanská vybavenost, a tudíž máte vše při ruce a nemusíte nikam složitě dojíždět, není to skvělé!

Jestli vás tato nabídka zaujala, zavolejte, a domluvíme si společnou prohlídku.

Cena
6 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Hilmarova, Kopidlno
ID
0459
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
207 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
310 m2
Plocha nemovitosti
2371 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Daniel Dvorský

Daniel Dvorský

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kopidlně.

Podobné nabídky