Prodej činžovního domu, Vyškov, Palánek, 600 m2 (ID: 1527430)

Palánek, Vyškov


14 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 69 103 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Vyškově

Popis

Nabízíme ve výhradním zastoupení majitele k prodeji víceúčelový nájemní dům (samostatně stojící objekt) se dvěmi nadzemními podlažími v bezprostřední blízkosti centra Vyškova. V objektu se sedlovou střechou se nachází obchodní, skladovací, bytové a kancelářské prostory a je nepodsklepený. V 1. NP se nachází zejména sklady aktuálně využívané jako sklad e-shopu potravin (dříve využívané jako prodejna potravin) členěný do několika skladovacích místností a showroomu vč. vlastního sociálního zázemí a rampy o výměře 252 m2. Dále se v 1.NP nachází samostatná kancelář (aktuálně využívána jako advokátní kancelář) a garáž. Ve 2. NP jsou 3 samostatné bytové jednotky s dispozicí 1+1 (29 m2), 3+1 (113 m2) a 4+kk (123 m2). Všechny bytové a nebytové jednotky v objektu jsou pronajaty.
Konstrukce stavby 1. NP je cihelná, fasáda je řešena obkladem kabřincem cihlově červené barvy a břízolitem. Zdivo objektu je z plných cihel P100 na MVC10. Zdivo půdní vestavby bylo realizováno z tvárnic YTONG. Nosné zdivo u stěny s výklady ve skladu resp. prodejně potravin je nahrazeno ocelovými sloupy. Pod stropními panely byly provedeny monolitické železobetonové průvlaky. Stropní konstrukci tvoří stropní panely PZD a panely Spiroll. Výklady prodejních místností jsou z JZ a SZ strany zastíněny prodlouženou střešní konstrukcí.
Do prodejny potravin vedou nové posuvné automatické dvoukřídlé vstupní dveře Trido průchozí šířky 1,30 m a současně jsou položeny protiskluzné keramické dlaždice Rako. Zásobování prodejny potravin je řešeno přes stávající rampu s příjezdovou komunikací z ulice Palánek. Z této rampy je umožněn vstup do uzavřených místností pro uložení popelnic a skladu obalů. Stávající technické uspořádání objektu umožňuje bezbariérové užívání prodejny potravin, podlaha je bez rozdílných výškových úrovní. Vstup z venkovního prostoru přes stávající komunikace pro pěší je rovněž bezbariérový.
Potenciál nájmu nemovitosti lze zvýšit vybudováním dalšího samostatného nebytového prostor v 1. NP vedle prodejny potravin k pronájmu s výměrou 80 m2 příp. rozdělením dvou shora popsaných větších bytů.
Objekt je napojen na všechny inženýrské sítě. Vytápění prodejny potravin a bytů je zajištěno samostatnými plynovými kotli, byt 1+1 vytápěn elektřinou, vytápění kanceláře zajišťuje klimatizace. Voda je kompletně rozvedena, každá jednotka má vlastní vodoměr. Kanalizace a voda jsou obecní. Rozvody vody a kanalizace nové v r. 2020, původní rozvody zachovány pouze u bytu 4+kk. Obvodové zdivo cihla 50 cm, střecha položena v roce 1998 (Cemberit-Betternit 40x40cm).
Nemovitost vám nabízí 580 m2 podlahové plochy.

Cena
14 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Palánek, Vyškov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
580 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
600 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Marek Předešlý

Marek Předešlý

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Vyškově.

Podobné nabídky