Prodej rodinného domu, Žacléř, Ml. horníků, 250 m2

Ml. horníků, Žacléř


7 980 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 030 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Žacléři

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout prodej zajímavého rodinného domu se třemi bytovými jednotkami a garáží v Žacléři, kde jedinečná příroda Rýchor s Dvorským pralesem a I. zónou Krkonošského národního parku nabízí jedny z nejkrásnějších horských zákoutí.
Dům se zastavěnou plochou 107m2 a pozemkem 434m2 má dispozici:
• v přízemí domu je garáž a technické zázemí pro celý dům,
• 1NP jsou dvě bytové jednotky: 2KK - koupelna se sprchovým koutem vč.wc a bočním výstupem na zahradu, byt 2+1-koupelna s vanou vč. wc,
• 2NP je bytová jednotka 3+1 po celkové rekonstrukci, koupelna se sprchovým koutem a wc
• půda.
Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci, vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo a fotovoltaika na střeše, je v dobrém technické stavu, pravidelně udržovaný a bez nutných dalších investic.
Dům má výhodnou polohu, pouze 200m od náměstí a je vhodný na trvalé bydlení (v obci je veškerá občanská vybavenost - MŚ, ZŠ, obchod, lékař, městský úřad, restaurace, kavárna,…) nebo jako rekreační dům pro 2-3 rodiny, dříve provozován jako penzion. Milovníci klidu a soukromí ocení krásnou udržovanou zahradu kolem domu s možností posezení v dřevěné pergole.
V blízkosti se nachází Skiareál Prkenný důl, vhodný pro milovníky zimních sportů, příroda Rýchor s Dvorským pralesem, která celoročně nabízí krásná horská zákoutí bez rušivého shonu, dále dělostřelecká tvrz Stachelberg.
Doporučuji prohlídku nemovitosti, po dohodě možná i o víkendu.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106758.

Cena
7 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Ml. horníků, Žacléř
ID
N106758
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
541 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Tereza Klierová

Mgr. Tereza Klierová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Žacléři.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky