Prodej pozemku pro bydlení, Vršovice, 995 m2

Vršovice u Opavy


3 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 586 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Vršovicích

Popis

Míst ke svatbě vysněného bydlení ubývá a v dnešní době je složité sehnat ideální stavební parcelu. Jestliže jste ale místo ke splnění snu u dokonalém bydlení ještě nenašli, možná vás zaujme tato příležitost. Nacházíme se v obci Vršovice u Opavy, na samém vrcholu vesnice, kde nádherný výhled, těsná blízkost přírody a zároveň dobrá dostupnost do města, jsou ty tři nejdokonalejší vlastnosti pozemku.
Jedná se o stavební parcelu, kde je možné koupit buď menší část se stavební plochou okolo 640 m2, nebo spojit obě části a mít cca 1280 m2 a taky maximální soukromí, celou plochu k výstavbě exkluzivně jen pro sebe. K této parcele je nutné koupit také přístupový pozemek, jež je napojený k asfaltové komunikaci, vedoucí k tomuto nádhernému místu. V tomto inzerátu nabízíme polovinu prodávaných parcel o rozloze cca 995 m2. Orientační rozdělení pozemku naleznete v galerii, ovšem není závazné a je možné po diskuzi s rozdělením hýbat. Pro více informací mne neváhejte kontaktovat!

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Vršovice u Opavy
ID
1286
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
995 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Trativod
Komunikace
Asfaltová, Neupravená
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Robin Konopka

Robin Konopka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vršovicích (okr. Opava).

Podobné nabídky